katibim Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2008 41 0 19 Aralık 2010 Konu Sahibi katibim #1 kaç gündür örüp örüp söküyorum olmuyor, olmuyor gözümede uyku girmiyor kafayı yemek üzereyim internetten buluyorum ama çok da açıklayıcı değil Allah rızası için biri bana öğretebilirmi istanbulda beyoğlunda oturuyorum yüzyüze öğrenmeye bile gelirim TARZLAR BU Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
kaç gündür örüp örüp söküyorum olmuyor, olmuyor gözümede uyku girmiyor kafayı yemek üzereyim internetten buluyorum ama çok da açıklayıcı değil Allah rızası için biri bana öğretebilirmi istanbulda beyoğlunda oturuyorum yüzyüze öğrenmeye bile gelirim TARZLAR BU Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
eccce Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ocak 2010 663 0 19 Aralık 2010 Konu Sahibi katibim #2 alttan baslanıyo tıgla 4 5 cm zıncır cek ustunu doldur done done buyut
katibim Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2008 41 0 19 Aralık 2010 Konu Sahibi katibim #3 dedim ya canım yapıyorum ama olmuyor şekilsiz biçimsiz oluyor taban tamam üstünü beceremiyorum (hoş taban da yapılanlar gibi güzel olmuyor ama)
dedim ya canım yapıyorum ama olmuyor şekilsiz biçimsiz oluyor taban tamam üstünü beceremiyorum (hoş taban da yapılanlar gibi güzel olmuyor ama)
yagmur86 Guru Kayıtlı Üye 1 Mart 2009 582 4 19 Aralık 2010 Konu Sahibi katibim #4 bende öğrenmek istiyorum yapamıyorum kaç defa denedim olmadı,yapılışını bilenler anlatabilirler mi?
jervez1 Guru Kayıtlı Üye 19 Kasım 2010 428 15 19 Aralık 2010 Konu Sahibi katibim #5 Bende karpuz modelli patiğin karpuz kısmına model veremiyorum deli oluyorum