Ayy bende istiyorum valla 18 kilo fazlam var nasıl vercem diye düşünüyorumKızlar ben su orucu yapmak istiyorum biraz araştırdım benimle başlamak isteyen var mı birlikten güç doğar
Birlikte başlayalım hergün güncel kilo bildirimi yapalım onuncu gün sonunda kaç verdiğimizi görürüzAyy bende istiyorum valla 18 kilo fazlam var nasıl vercem diye düşünüyorum
Tamam ama varmı elinizde bi liste falan nasıl yapılcak benim bi bilgim yok ilk defa uygulayacam yaniBirlikte başlayalım hergün güncel kilo bildirimi yapalım onuncu gün sonunda kaç verdiğimizi görürüz
Şöyle bu su orucu olarak geçiyor on gün boyunca sadece su içiyorsun ve üçüncü gün İngiliz tuzu uyguluyorsun (İngiliz tuzunu bir bardak suya bir tatlı kaşığı koyup içiyorsun)bagırsak boşaltımı için ( bagırsakları temizliyormuş bu şekilde)liste yok yani tek yapacağımız bol bol su içmekTamam ama varmı elinizde bi liste falan nasıl yapılcak benim bi bilgim yok ilk defa uygulayacam yani
Ben iki gün zor dayanırımŞöyle bu su orucu olarak geçiyor on gün boyunca sadece su içiyorsun ve üçüncü gün İngiliz tuzu uyguluyorsun (İngiliz tuzunu bir bardak suya bir tatlı kaşığı koyup içiyorsun)bagırsak boşaltımı için ( bagırsakları temizliyormuş bu şekilde)liste yok yani tek yapacağımız bol bol su içmek
Ben iki gün zor dayanırım
Bende bundan korktugum için yanıma arkadaş istiyorum yoksa dayanamamBen iki gün zor dayanırım
Ben dayanamadımBende bundan korktugum için yanıma arkadaş istiyorum yoksa dayanamam
Bende dayanamadım desemmmBen dayanamadımolmuyo böyle çok sağlıksız geldi bana
Valla canım ben biberiye çayı içiyom baya işe yaradı ama aç kalmak bende halsizlik yaptıHahahsggfvv. Beraberde olmuyormuş ya bu çok zor
Kac saat oldu baslayali?Hahahsggfvv. Beraberde olmuyormuş ya bu çok zor
Bak bu daha mantıklı canım 36 saatlik olanı yoksa zor yani ilk 36 saat ile başlayalım bakalımMerhaba, 10 günlük tutmasamda bende 2 kez 36 saatlik ve 3 kez 3 günlük su orucu tuttum. Çalıştığım için 10 günlük olana cesaret edemedim. Su orucunda en önemli şey niyet etmeniz der Aidin Salih. Eğer zor geliyorsa cesaret edemiyorsanız 36 saatlik ile başlayın ve aynı günlere denk gelecek şekilde yapın. çünkü o günlerde vücut açlığı istiyor, iştah kapanıyor, o açlığa alışıyorsunuz.
Bende fantastik dörtlü çayını kullanıyorum bu çayda güzel ama biraz daha hızlı kilo vermek istiyorum ondan su orucu mu acaba dedimValla canım ben biberiye çayı içiyom baya işe yaradı ama aç kalmak bende halsizlik yaptı