Selam kizlar ben fransadan Aynur ( fransandan oldugumu belirtiyorum cunku tukce yazim guzel olmayabilir simdiden kusuruma bakmayin) .. 3 senedir evliyim ve 3 sene icerisinde ben 11 kilo aldim malesef . Diyet yapip yapip bozuyorum... bu yuzden karar verdim su orucu tutacagim hem saglik acisindan Iyi gelecegini dusunerek hemde kilo kaybim icin. Ben bu orucu yarin basliyorum 1 haftadir sivi gidalar tuketiyorum. Orucu 21 gun boyunca tutacagim. Benimle baslamak istermisiniz ? Veya bana destek olurmusunuz ? Bu sureci tek gecirmek istemiyorumda cok zor olur diye. Motivasyon ariyorum
Neyse fazla lafi uzatmicam ve sunlari belirtim ben 1,68 boyundayim benim eski kilo 53-54’u ... simdiki kilom 65,6 ... Benden bir 10 kilo gitse cok sevinecegim. Ayrica kendime totem yaptim yeni yila yaklastik yeni yilima yeni kilomla girmek istiyorum.
Neyse fazla lafi uzatmicam ve sunlari belirtim ben 1,68 boyundayim benim eski kilo 53-54’u ... simdiki kilom 65,6 ... Benden bir 10 kilo gitse cok sevinecegim. Ayrica kendime totem yaptim yeni yila yaklastik yeni yilima yeni kilomla girmek istiyorum.