- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
Herkese selam arkadaşlar biliyorsunuz bulduğum diyetleri yazıyorum..Son olarak su orucuna rastladım.Nette biraz araştırma yaparsanız Kısa vadede,iyi sonuç veriyor ve çok faydalı:) yani düsündüğünüz zaman diyet süreleri uzun geliyor ve sonuç azcık kilo ya veriyorsun ya da verdiğini tekrar alıyorsun.Diyet yaptıktan sonra mantık hepsinde aynı kilonu koruman lazım..Bunda kilo biranda gidiyor ama koruduğun müddetçe tekrar almazsın.)10günlük yapılabiliyor,3günlük yapılabiliyor.. Çok kilosu olan önce 10günlüğü yapıp biraz dinlenip,kilo koruma programı uyguladıktan sonra kalan kiloları için 3günlük periyotlar yapabilir.Arastırın mutlaka çokfaydalı yalnzca kilo vermek için değil maddi,manevi tüm hastalıklara iyi geldiği söyleniyor o yüzden ben yarın yapmayı düşünüyorum.Bana katılan?:)
yani illa kilolu olmak gerekmiyor bunu yapmak için
Güncelleme: arkadaslar bu diyet ilk yaptğnzda işe yarıyor ama sonra yaramıyor sadece ödemden gidiyor yani hayatnzda ilkkez yaptğnz zaman işe yarar
yani illa kilolu olmak gerekmiyor bunu yapmak için
Güncelleme: arkadaslar bu diyet ilk yaptğnzda işe yarıyor ama sonra yaramıyor sadece ödemden gidiyor yani hayatnzda ilkkez yaptğnz zaman işe yarar
Son düzenleme: