su mu akıntı mı bilemedim :(

esoes2213

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
27
4
36
Karabük
arkadaşlar dün gece uyurken bacağımdan bi su aktı gibi geldi uyandırdı beni acaba suyum mu geldi ama şimdi hiç birşey yok bu suyun gelmesi devamlımı olur gelir ve kesilebilir mi ama daha 32.haftadayım ben

su kesesi patladığında kesinlikle daha net hissedeceğin bir şiddette tatlım. akıntı gibi değil. bildiğin bi balon içine konan suyun boşalması gibi bşişi

birde idrar kaçırması gibi sızıntı şeklinde olabiliyor die duymuştum inşallah dediğin gibidir enfeksiyon riski artıyor yoksa...

benim ilk doğumumda (38 hafta 4 günlükte) su ilk önce sızıntı şeklinde geldi ama 2 saat içinde şiddetlenmişti ( giydiğim pantolonu sırıl sıklam ıslatacak kadar). sizin ki 32 haftalık bebeğin suyunun azalmasını göz önüne alarak mutlaka doktora danışın derim. şunuda açıklayayım: bebeğin suyunun kıvamı kokusu çok farklıdır. umarım olumsuz bir durum değildir.

Bence doktorunla bir görüş. Benim bir arkadaşımın son 1,5 ay azar azar suyu gelmiş farketmemiş ve kontrole gittiğinde doktor suyunun çok azaldığını, bebeğin de pozisyon almadığın söylemişti. Bu yüzden acil sezeryanla doğum yapmıştı 37. haftasında.

Ne olur ne olmaz, doktora danışmak gerek derim ben...

ay demek öyle bebeğin hareketleri arttı gibi susuz mu acaba herşeyi buna yorarım ben şimdi şükür yarın için randevu almıştım geç olmaz inşallah çok teşekkür ederim arkadaşlar yaa...

Yok yok merak etme o kadarcık sudan bir şey olmaz, onun azar azar yavaş yavaş azalmış suyu. Üstelik tamamı bir anda boşalsa bile 24 saat vaktin oluyor doğum için. Yani suyun tamamen gelse bile, evde rahat rahat hazırlanıp, duşunu alıp öyle gidebiliyorsun.

Doktor randevun da varmış, sorarsın doktoruna şeker

ay demek öyle bebeğin hareketleri arttı gibi susuz mu acaba herşeyi buna yorarım ben şimdi şükür yarın için randevu almıştım geç olmaz inşallah çok teşekkür ederim arkadaşlar yaa...

canım bebek susuz kalsa hareketleri azalır................. maşaallah senin bebişin hareketleri varsa korkma.........

ayyyy allah hepimize yardım etsin. bende 32 haftalık hamileyim, zaman azaldıkça endişeler artıyor. :2: bebişlerimizi kucağımıza alınca biticek inşallah

işe bile geldim bakalım :)

arkadaşlar malesef benim de çok çok az olmakla birlikte suyum gwliyor dünden beri.. ama benim bebeğim daha çok küçük
doktor yatak istirahati verdi.. rapor aldım... daha önce başına bu haftalarda böyle bişiy gelen var mı? bilgilendirirseniz çok sevinirim..

esoes doktora gideceğini belirtmişsin.. gittiğinde doktor ne dedi sana.. bende de azar azar su geliyor malesef.. ama çok az yani bazen çamaşırımı bile ıslatmıyor ama bazen serçe parmağım kadar ıslanabiliyor tabi..
doktorunun ne önerdiğini bizimle paylaşır mısın.. benim doktorum antibiyotik verdi ve yatak istirahati önerdi.. rapor aldım bu sebeple.. ama çok telaşlıyım. çünkü 6.ayım yeni bitti.. ama erken doğum için bebeğim çok küçük..
allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş..

benim doktorum suyu gayet iyi dedi ama doktor randevularımı sıklaştırmayı düşünüyorum her hafta bakılsın istiyorum suyuna bence sende öyle yap için rahat eder en azından doktor kontrolünde olunca... ama hep yat düşük tehlikesine bile bunu öneriyorlarsa inş Allah en kısa zamanda şifa verir

ya bende de olmaya başladı, akıntı değil çünkü yoğunluğu ve rengi yok. bi bakıyorum kilodum ıslanmış ara ara. çiş kaçıracak halimde yok :) gitmeli miyim ki ben de doktora, su olabilir mi?

22.haftadayım henüz...

Son düzenleme:
idrar kaçırmada olabilir arkadaşım neden olmasın hamilelikte genelde olabiliyormuş ama bende kaç çeşit akıntı var bu dönemde hepsi olabilir ama doktoruna bi sor mutlaka nezaman randevun ?

idrar kaçırmada olabilir arkadaşım neden olmasın hamilelikte genelde olabiliyormuş ama bende kaç çeşit akıntı var bu dönemde hepsi olabilir ama doktoruna bi sor mutlaka nezaman randevun ?

İnsan idrar kaçırsa farketmez mi ki ? :) Doktordan randevu almadım henüz, en iyisi alayım biran önce...

Bende akıntı şöyle oluyor afedersin, kokusu pek olmayan, kırık beyaz gibi. Bir de ben vajinadan progesteron alıyorum, onun da geri geldiği oluyor...

Ama bu şeffaf ıslaklığı anlayamadım henüz, umarım gelen suyum değildir...

bende dün gittim doktoruma.. vajinadan böyle pamuklu çubuk gibi bir çubukla örnek aldı.. amniyoşurup testi (adını tam hatırlamadığım için biraz sonu yanlış olabilir) yaptı. bu test %100 güvenirlikte sonuç veriyormuş..
negatif çıktı çok şükür.. çocuğun suyu değilmiş.. vajinal akıntı imiş.. arkadaşlar annemle de konuştum.. annemin 4 çocuğu var, 4 hamileliğinde de bunu yaşamış.. çamaşırı sırılsıklam oluyormuş hemde.. biraz genetik de olabilir sanırım..
esoes dediğin gibi bende 23 üne tekrar randevu aldım ki, sürakli çocuğun suyuna baktıracam.. yine de insanın içi rahat etmiyor işte...
inş canım allah hepimize şifa verir ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz..

fuchise benim akıntım da aynı senin ifade ettiğin gibi oluyor.. doktorumun yaptığı teste göre vajinal akıntı imiş.. sen de çok üzülmeden doktorunla bir görüş tabi...
geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…