Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde idrar kaçırması gibi sızıntı şeklinde olabiliyor die duymuştum inşallah dediğin gibidir enfeksiyon riski artıyor yoksa...
ay demek öyle bebeğin hareketleri arttı gibi susuz mu acaba herşeyi buna yorarım ben şimdi şükür yarın için randevu almıştım geç olmaz inşallah çok teşekkür ederim arkadaşlar yaa...
Yok yok merak etme o kadarcık sudan bir şey olmaz, onun azar azar yavaş yavaş azalmış suyu. Üstelik tamamı bir anda boşalsa bile 24 saat vaktin oluyor doğum için. Yani suyun tamamen gelse bile, evde rahat rahat hazırlanıp, duşunu alıp öyle gidebiliyorsun.
Doktor randevun da varmış, sorarsın doktoruna şeker
canım bebek susuz kalsa hareketleri azalır................. maşaallah senin bebişin hareketleri varsa korkma.........
esoes doktora gideceğini belirtmişsin.. gittiğinde doktor ne dedi sana.. bende de azar azar su geliyor malesef.. ama çok az yani bazen çamaşırımı bile ıslatmıyor ama bazen serçe parmağım kadar ıslanabiliyor tabi..
doktorunun ne önerdiğini bizimle paylaşır mısın.. benim doktorum antibiyotik verdi ve yatak istirahati önerdi.. rapor aldım bu sebeple.. ama çok telaşlıyım. çünkü 6.ayım yeni bitti.. ama erken doğum için bebeğim çok küçük..
allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş..
idrar kaçırmada olabilir arkadaşım neden olmasın hamilelikte genelde olabiliyormuş ama bende kaç çeşit akıntı var bu dönemde hepsi olabilir ama doktoruna bi sor mutlaka nezaman randevun ?
benim doktorum suyu gayet iyi dedi ama doktor randevularımı sıklaştırmayı düşünüyorum her hafta bakılsın istiyorum suyuna bence sende öyle yap için rahat eder en azından doktor kontrolünde olunca... ama hep yat düşük tehlikesine bile bunu öneriyorlarsa inş Allah en kısa zamanda şifa verir
İnsan idrar kaçırsa farketmez mi ki ? :) Doktordan randevu almadım henüz, en iyisi alayım biran önce...
Bende akıntı şöyle oluyor afedersin, kokusu pek olmayan, kırık beyaz gibi. Bir de ben vajinadan progesteron alıyorum, onun da geri geldiği oluyor...
Ama bu şeffaf ıslaklığı anlayamadım henüz, umarım gelen suyum değildir...