• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şu limon tuz hakkında yardımcı olun bana ya :(

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
arkadaşlar şu limon tuz karışımını uygulayanınız ve denemiş olanlarınız bana bir yardımcı olabilir mi ya lütfen dün açılan konuyu buldum ama gene aradım aynı sayfayı bulamadım neyse nasıl kullanılıyor ölçeklendirme ne günde kaç kez sürülüyor kaç dk masaj yapılıyor ve en önemlisi yakıyor mu çookkkk :25::25::25:

arkadaşlar şu limon tuz karışımını uygulayanınız ve denemiş olanlarınız bana bir yardımcı olabilir mi ya lütfen dün açılan konuyu buldum ama gene aradım aynı sayfayı bulamadım neyse nasıl kullanılıyor ölçeklendirme ne günde kaç kez sürülüyor kaç dk masaj yapılıyor ve en önemlisi yakıyor mu çookkkk :25::25::25:
merhaba canim. [h=2]
icon14.png
Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..[/h]
basligindaki ilk sayfayi incelersen sorularina cevap bulacaksin Insallah. bu arada ben de 5gundur yaptim limon -tuzu hicmi hic acimadi,sanki bacagimi bi kremle kremliyor gibiydim :32:

hala 1tuy bile ciki vermediiiii....:8:

5gun cok az biliyorum ama benim killarim icin bu zaman cok bileee...

merhaba canim. [h=2]
icon14.png
Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..[/h]
basligindaki ilk sayfayi incelersen sorularina cevap bulacaksin Insallah. bu arada ben de 5gundur yaptim limon -tuzu hicmi hic acimadi,sanki bacagimi bi kremle kremliyor gibiydim :32:

hala 1tuy bile ciki vermediiiii....:8:

5gun cok az biliyorum ama benim killarim icin bu zaman cok bileee...

tamam tatlım bakıcım oraya bu arad ağdadan sonra bir kere yapsak bu karışımı gene faydası oluyomu kimi 3 gün boyunca uyguluyor kimisi uygulayıp sabah yıkıyor ya :(

tamam tatlım bakıcım oraya bu arad ağdadan sonra bir kere yapsak bu karışımı gene faydası oluyomu kimi 3 gün boyunca uyguluyor kimisi uygulayıp sabah yıkıyor ya :(
tatlim acilmis gozenekler 3gune kapaniyo,onun icin 3 gun boyunca her aksam uyglaman daha iyi olur bence...ben de oyle yaptim :16:

Back