• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

su lekesi

_ilya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
26
0
86
Kayseri
merhaba

pencerelerdeki ve bardaklardaki beyazlaşmış su lekelerini nasıl çıkarabilirim? :44:

tüy bırakmayan hafif nemli bir bezle hafif bastırarak silersen çıkarabilirsin. hatta artık her markette cam bezi satılıyor tavsiye ederim. bilmiyorum biliyor musun, o bezleri deterjan sabun sürmeden sadece suyla nemlendirerek kullanıyorsun:128:

yok ya öyle su lekesi değil, artık kireçleşmiş beyaz olmuş ne yaptıysam çıkaramadım, özellikle pencerelerin alt kısmı çok kötü olmuş, dediğiniz gibi microfiberli bezle sildim ama olmuyor..

canım bizim sularımız çok kireçli , o yüzden balkon yıkadığımda camlara su gelirse muhakkak kireç lekesi kalıyor. tek bir çözüm var oda marketten spreyli kireç çözücülerden al. yada kireç çözücüyü sulandırarak spreyli bir kutuyada doldurabilirsin. daha sonraki işlem sıkıp bir sünger yardımıyla yaymak. birkaç dakika sonrada duru suyla ıslattığın bezle silip kurulamak, işlem tamam pırıl pırıl :)) bardaklarınada kireç çözücü sıkıp beklet ve yıka , işte bu kadar , sevgiler, kolay gelsin canım :))

yok ya öyle su lekesi değil, artık kireçleşmiş beyaz olmuş ne yaptıysam çıkaramadım, özellikle pencerelerin alt kısmı çok kötü olmuş, dediğiniz gibi microfiberli bezle sildim ama olmuyor..

haa öyle desene :1: o zaman por çöz ya da daha iyisi cillit bang veya domestos kireç çözücü. ben cillit bangin yağ çözücüsüne bayılıyorum çok etkili. kireç de öyle ama yine de olur da haklanmazsa tuzruhu beklet derim.

Back