• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu konuya açıklık getirelim?

Iridescent

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
64
12
3
Şimdi bazıları 1 senede şekli daha çok değişecek diyor bazıları 6 aya yaklaşmışsan çok değişmesini bekleme.

Aramızda 1 yılı doldurup böyle bir değişim yaşayan varmı?
Varsa süreç nasıldı?

Benim 4 ay oldu ama anladigim kadariyla seklen alcidan ciktiginda neyse oyle kaliyor zaman icinde kabaligi gidip narinlesiyor seklinde aman aman bir degisim beklememek gerek daha tecrubeliler yorum yapar elbet ama ben alcidan nasil ciktiysam hala sekil olarak ayniyim odemlerim iniyor dogallasiyor iyice ve o odun gibi durus yok oluyor gözlemlediğim simdilik boyle :)

Böyle değişim yaşayanlarda varmış.

Eklentiler

• IMG_20190130_042148.jpg
    IMG_20190130_042148.jpg
    270,3 KB · Görüntüleme: 4.053
Benim 4 ay oldu ama anladigim kadariyla seklen alcidan ciktiginda neyse oyle kaliyor zaman icinde kabaligi gidip narinlesiyor seklinde aman aman bir degisim beklememek gerek daha tecrubeliler yorum yapar elbet ama ben alcidan nasil ciktiysam hala sekil olarak ayniyim odemlerim iniyor dogallasiyor iyice ve o odun gibi durus yok oluyor gözlemlediğim simdilik boyle :)
Şanslı olanlardanmışsınız.

Böyle değişim yaşayanlarda varmış.
Benim şekli sonradan bozdu masajla. Ve acayip korkuyorum, tekrar bir ameliyat kaldıracak bütçem yok şuan.

Tam bir yıl oldu benim.İlk 6 ayki fotoğraflarım şimdiye göre çok kaba, burun ucu özellikle. 1 aydan beri fark ediyorum iyice inceldi derim, burun ucum sivrildi belirginleşti.Burun içinde hala sertlik var eskiye göre az da olsa.Onlar yumuşadıkça zaten incelme oluyor.Bence deriden deriye değişiyor ve 1.5 2 yılı buluyor oturması kimisinde...

Tam bir yıl oldu benim.İlk 6 ayki fotoğraflarım şimdiye göre çok kaba, burun ucu özellikle. 1 aydan beri fark ediyorum iyice inceldi derim, burun ucum sivrildi belirginleşti.Burun içinde hala sertlik var eskiye göre az da olsa.Onlar yumuşadıkça zaten incelme oluyor.Bence deriden deriye değişiyor ve 1.5 2 yılı buluyor oturması kimisinde...
Fotoğraf paylaşabilir misiniz 1 yıl olmuş çünkü.

Kime ve ne kadara olmuştunuz acaba?

Back
X