bende böylee esmerim. saçlarım da böyle olsun istiyorum ama hiç bir kuaföre güvenemiyorum. anlatıyorum anlatıyorum ama sanki istediğim olmıcak gbi geliyo çıkıyorum ankara da şuraya git istediğini aynen yaparlar dediğniz birileri var mıı :d
aynısını evde yapmayı planlıyorum hatta kendi resmimide koydum canım az öncede bu videoları izliyodum sende konu açmışsın :) bunun aynısını evde yapabilirsin hemde cok rahat yeterki ne renk kullanacağını bil ben oryalle sarıyı karıştırıp elde etmeyi düşünüyorum ama arkadaşlar cevap yazarsa daha emin olabilirm evde yapılabilir bişey kardeşim sarısın benim dipler koyu uçlara doğru platine kadar kendi yaptı çok da basit videodaki gibi :)
altın sarısına oryel katıp uçlarını açmayı düşünüyorum ama yanlış olmasın diye konu açtım çoook güzeller ve koyu saça nasıl renk katılır görmüş oldum açtırmayı düşünüyodum hiç boşuna açtırmayayım esmer kumral olanların çok rahat kullanabileceği sarışınlarınsa daha açık renk tonlarıyla kullanabileceği bi saç boya modeli koyu renk saça sahibim ve artık dip boyasıyla falan ugraşmak istemiyorum kendi zeminimi rahatça renklendirerek kullanabilirim keşke daha önceden görmüş olsaydıım
benim saçlarıma bi bakabilirmsn lütfen fikir için ?
şimdi baktım canımm senin resmine de bnce ikimze de çok yakışır ama nası yapıcaz iştee yaa. ton ton açılmış gbi duruyo bu kızın saçları uçlara doğru iyice sarı olmuş. benm saçımda hiç boya yok ve sürekli boyatmak fln istemiyorum. bu tarz bişy yapıpı sürekli kullanablrz çok tatlı olur
Bildiğim kadarıly şöyle anlatıyım önce uçlardan 2-3 parmak kadarına oryal sürüp diğer yerleri uçlardan 10 dk kadar sonra boyamaya başlarsak uçlar daha açık yukarı doğru daha koyu bi ton elde etmiş oluruz fakat oryal çiğ bi görüntü bıraktıgı için uçları platine kadar açar muhetemelen çünkü uçlarda zaten renk kaybı var diğer yerleri altın sarısı oryal karışımıyla boyasak daha oturmuş bi renk elde ederiz diye düşündüm aslında bakalım cevap yazan olacaktır onların fikirlerinden de yola çıkarak ben bu işi evde yaparım çok da basit daha önce kardeşime yaptık hemde ozamanlar aryal felan nerdeee perioksitle açıp durduk ama kendime ilk defa yapıcam mutlaka da konu açtım oraya foto eklicem valla çok heveslendim benim önce saçlarımı gövdeye kadar kahve tonlarında boyayıp 3-5 yıkama yapmam gerek çünkü bnm dipler 3 parmak kadar farklı gerisi farklı olur olur bu evde cok rahat olur bende bi video koydum 25 dk mı ne orda kız ayrıntılı çekmiş izlemişsindr ikiye ayrıyo öne dogru alıyo saçlarını 5-6 parmak kadar uçlarındaki saça boyayı buladı folyoladı 20-25 dk da yıkamıştır heralde
aralardaki acık kestane balyajları siyah saca yakıstırdım ama en uctaki sarıları siyaha cok fazla tezat buldum.ama kimisi de o tezatlıgı seviyor zaten,bu benim fikrim.
saçım okadar siyah olsa,o aradaki geçişteki açık kestanelerle balyaj yaptırırım.
bendeeeee özendimm :):) yakıştırdım ve koyu renk saça hareket katmak içn bire bir bi uygulama daha siyah saçı olupta uçları platine yakın açanlar var evet aşırı tezatlık aykırı durabiliyor ama en uçltan 1 parmak kadar açık sarıda aman aman göze batmaz diye düşünüyorum deneyim yaptıgımda resim koyucam mutlaka benim konuya bakan olmadı henüz malzemeler konusunda fikir veren olursa resmimide koydum inş. yapıcam kafaya koydum
bendeeeee özendimm :):) yakıştırdım ve koyu renk saça hareket katmak içn bire bir bi uygulama daha siyah saçı olupta uçları platine yakın açanlar var evet aşırı tezatlık aykırı durabiliyor ama en uçltan 1 parmak kadar açık sarıda aman aman göze batmaz diye düşünüyorum deneyim yaptıgımda resim koyucam mutlaka benim konuya bakan olmadı henüz malzemeler konusunda fikir veren olursa resmimide koydum inş. yapıcam kafaya koydum
kız saçına o boyayı surmeden once ucları braz acıktı zaten gövdelere göre boyayıda surunca daha acık oldu ucları,istediği bölgye kadar buladı sonra saçları ama biz ilk yapacağımız için uç kısımlarında daha acık olması gerektiği için uçlardan 2 parmak kadar saçı diğerlerinden 10 dk önce oryelle açıp diğer yerlere sonra sürücez diğer yerleri kontrol ede ede boyarsak bi lsorun cıkmaz canım ben başka bi tekniği bişeyi varsada ben bilmiyorum gördüğüm gibi uygulayıp yapmaya çalışcam inş. olur renk geçişinden kaynaklı o şekilde duruyo gibi ama heryerine sürüyo tabi bi kısmı arkada saçın o yüzden öyle olabilir