Saç Rengi ve Saç Boyama şu kızıllıkları kendim nasıl kaparım (yine resimli)

evet kızlar dediğiniz gibi yapayım küllü kumral ,boyadıktan sonra koyarım resim kaydirigubbakcemile5

canım çok teşekkürler allah yüzbin defa razı olsun. saçlarım uzayınca sana tekrar dua edeceğim. saçlarım belimdeydi. gerektiği kadar kes dedim şu an saçlarım omuzumda. bir şok yaşadım yani kürü hemen bu akşam uygulamaya başlıyorum.

canım sendende razı olsun ne demek birbirimize yardımcı olmak ne güzel kaydirigubbakcemile5sonuçlarını bekliyorum ben bu cuma akşamı 3.yü yapıcam sonra 3 tane daha yapınca tamamlanmış olacak benim çok geç uzar bakalım nasıl olacak merak ediyorum,saçımı aslında birazda o yüzden boyamıyorumkaydirigubbakcemile3

Evet lale devri çok iyi dayandı ,çok şükür yazık oldu güzel saçlarıma ama şu anda çok sağlıklılar pırıl pırıl parlıolar bitkiler sağolsunopuyorumnanaktan yokmu fikir verecek

merhabalarr.
benim saçlarımda çok boyamak ve sürekli işlem görmekten yıprandılar. kısacık kestirmek zorunda kaldım fakat hala yanmış ve yıpranmış saçlar var. acaba hangi bitkilerle nasıl bir bakım uyguladınız anlatabilirmisiniz. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

küllü kumral bikerede tutmuyor ılk sefrde karamele dönük bı renk yapar ıkıncı sefrde tutabılr bn küllü kumral ardından küllü koyu sarı yaptım hala kızıllk var bıraz ..

mecitefendi bakım yağı haftada 1 defa 40 dk bekletiosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…