Saç Rengi ve Saç Boyama şu kızıllıkları kendim nasıl kaparım (yine resimli)

pnar1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
450
1
0
Kocaeli
Şimdi benim saçlarım sarıydı sonra tam bir saçma ruh haliyle mavi siyah yaptım ,sonra onu kusturdum kuaför saçma bi renge boyadı,neyse ben onun üzerine kestaneye boyadım ,ve en son ramazanda çikolata karemele boyadım,ve o gün bugündür boyamıyorum ,bilen arkadaşlar bilirler şu an küllü sarıya geçmeye karar vericem ama henüz kararsızım,sğrekli bakım yapıyorum saçıma ve çok düzeldiler sadece çok az uçlarında beyaz topçuklar kaldı,en son dün sinamekiyle bepanten ampul aldım bir ayda on cm olan işlem var ya onu yapıcam bakalımkaydirigubbakcemile2

Neyse asıl bunları anlatmamın nedeni bana daha iyi fikir vermeniz bu kızıllığı görmek istemiyorum saçımda nasıl kapatabilrim kendim yardımcı olabilirmsiniza.s.

Eklentiler

• $Görüntü0132.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 69
Evet lale devri çok iyi dayandı ,çok şükür yazık oldu güzel saçlarıma ama şu anda çok sağlıklılar pırıl pırıl parlıolar bitkiler sağolsunopuyorumnanaktan yokmu fikir verecek

bncede çok iyi dayanmış çünlü ben siyah saçımı açtırdım sonra bi iki boyadab sonra berbat oldu kısacık kestirmek zorunda kaldım sende kızıldan kurtulmak için sürekli küllü renklere boyucaksın içinde kızıl ve bakır olmayan tonlara boya onlar kızıllığı alır

küllü kumral bunun üstüne tutmaz çünkü açık kalır saçındaki renge göre açtırma n gerek cnm

hangi işlemleri uyguladın saçına bunca boyadan sonra süper görünüyorlar çok parlak ve çok sağlıklı
beğendim vallahi.kalın telli mi canım saçların benimkiler çok ince hiç bi işleme dayanmıyor

canım saçlarım baya ince çok şükür toparladım ya yoksa kahrolurdum ben neler yapmadımki son 1 senedir bakım yapıyorum şöyleki

mesela mecitefendi karışım yapları alıyorum sürüyorum her hafta sürüyorum o şişe bitince,kendim zeytinyağı ,e vitamini buğday yağı ,susam yağı ve bal hepsini karıştırıyorum ısıtıyorum saçıma sürüyorum bi gece öle yatıyorum:hulya: ondan sonraki hafta zeytinyapı sürüyorum ,dönüşümlü olarak bunu yapıyorum ve saçlarım kıvırcık olduğu için her hafta fön çektiriyorum tek kusurum bu işte:kedi: bunu yapmazsam sanırım çok daha güçlenicek saçım ama napim kıvırcık olunca sabah şekil bulamıyorum sinir oluyorum bende fön çekiyorum kuru saçlı olduğum içinde yağlanma olmuyor ben yıkayana kadarda bozulmuyoralkisalkisalkis

derincim, saçların çok koyu küllü kumarl kesinlikle tutmaz sana tavsiyem toz mavi oryel alıp onunla rengi akıtman.
innova yada igora royal marka mavi oryel ve içine %9 oksidan krem koyucaksın. gitti gidiyorda var ordan bi arastır 30 tl civarında. oryalle saçı kustur üstüne 8.1 küllü kumral tutar hemen. yalnız oryal saça zarar veren bi madde olduğu için sana tavsiyem mesela 3 ölçü oryal koyuyosan 1 çay bardağı dolusu su koyman 2 çay bardağıda %9 oksidan krem. hem az zarar görür su koyarsan hemde güzel güzel açılır.
hee unutmadan 15 dk dan fazla bekletme sürekli kontrol et saçını parmağınla sıyırarak çok ısınmasın diplere en son sür..
kolay gelsin.. :=)

bephanten sinameki tarifi nasıl canım yaaaa saçlarımı kestirdim ve çokpişmanım nasıl ayda 10cmuzatıyor? allah aşkına yaz tarifini...

Mügeci asla bunları tek başıma yapamam ben:1shok: birde işte şu oryal işin içine girince çok korkuyorum ya eğer illaki oryalle olmak zorundaysa bilinçli bir kuaföre gitmek en mantıklısı ama bellide olmaz senin bu dediklerinide yapabilirim bakalım gelecekte yaptığım şeyler için bilgilendirme yaparım burdan sanada çok teşekkür ederim ,önemseyip yazdığın için:teselli:

bephanten sinameki tarifi nasıl canım yaaaa saçlarımı kestirdim ve çokpişmanım nasıl ayda 10cmuzatıyor? allah aşkına yaz tarifini...

Canım bu sitede en popüler konulardan biri saç bakımı bölümünde aratırsan bulursun orda yapan arkadaşlarında resimleri var ben yinede yazayım

bir tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatıosun sonra bepanten ampulu kırıyorsun o suyun içine bir kapakta tatlı badem yağı,hepsini karıştırıyorsun ve saçına sürüp ,en güzeli bir gece bekletiyorsun saçında ya da yapamam diyorsan 4-5 saat,daha sonra yıkıyorsun ama hiç bir şekilde fön maşa v.b. yapmıyorsun.1,5 ay sonra 10 cm uzuyormuş ben bu akşam ikinci kürümü yapıcam bakalım nasıl olacakkaydirigubbakcemile2

canım bir bucuk ay hıc fon falan yokmu yanı ve bu ne sıklıkla yapılacak bu arada sacımı ılla kendım yapcam dersen kolestyon ya da palettenın acıcıları vat palettenınkı daha az yıpratıyor dıyorlar onlarla bır ıkı ton acıp boyayabılırsın sacın kullu kumarı tutmaz,ama lorealın ultra acıcılı kullu kahevsı var o ıse yarayabılır ben kullanmadım ama bazıları boyalı sacı acmaz dıyor bazıalrıda ben kullandım ve ıse yaradı dıyor bılmıyorum yanı ben acıcılı boya kullanmıstım palettenın buyulu kahveydı ıse yaramsıtı boyalı sacı bır ıkı ton acmıstı

ayşecim yani istersen dayanamazsan çektirirsin tabi bende 1,5 ay fönsüz durabileceğimi sanmıyorum ,ama boyayı yaptırmıcam sanırım uzayana kadar,,ben cuma akşamları yapıyorum.1,5 ay yapılması gerekiyor oda 6 kere yapmamız gerektiğini gösteryor.Bakalım ben bu akşam ikincisini yaptım 6.da sonuçları yazıcam buraya benim saçım uzamayan bir saç bende faydası olursa herkeste olur.

açıcılar içinse şu anda saçlarım düzelmiş durumda uzayana kadar bişey yapmiim en iyisi
vereliniortak

cnm küllü renkler olabilir sakın kahveye boyama kızıllık var kahvenin içinde.. hiç dönemezsin bidaha..bence bir kaç ay arayla küllü kumral rengine boya..illa oturur renk..yaza röfle yaptırırsın..

canım ya sanki bu saçın üstüne koyu küllü kumral tutar gibi bir dene bence

bencede kullu kumral tutar ama ılk seferde tam tutmaz ıkıncıde ya da ucuncude kesın renk oturr sacımda o kadar kızıllık yok hem sac rengı kızıl olanlar bıle kullu kumralla kapatıyorlar,ılk seferde kullu kumrala boyarsın ılk boyadıgında koyu olabılır ama yıkandıkca acılır koleston ve volıa kullanma boyada,ıkıncıde acık kullu kumral yaparsın renk oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…