küllü kumral bunun üstüne tutmaz çünkü açık kalır saçındaki renge göre açtırma n gerek cnm
hangi işlemleri uyguladın saçına bunca boyadan sonra süper görünüyorlar çok parlak ve çok sağlıklı
beğendim vallahi.kalın telli mi canım saçların benimkiler çok ince hiç bi işleme dayanmıyor
derincim, saçların çok koyu küllü kumarl kesinlikle tutmaz sana tavsiyem toz mavi oryel alıp onunla rengi akıtman.
innova yada igora royal marka mavi oryel ve içine %9 oksidan krem koyucaksın. gitti gidiyorda var ordan bi arastır 30 tl civarında. oryalle saçı kustur üstüne 8.1 küllü kumral tutar hemen. yalnız oryal saça zarar veren bi madde olduğu için sana tavsiyem mesela 3 ölçü oryal koyuyosan 1 çay bardağı dolusu su koyman 2 çay bardağıda %9 oksidan krem. hem az zarar görür su koyarsan hemde güzel güzel açılır.
hee unutmadan 15 dk dan fazla bekletme sürekli kontrol et saçını parmağınla sıyırarak çok ısınmasın diplere en son sür..
kolay gelsin.. :=)
bephanten sinameki tarifi nasıl canım yaaaa saçlarımı kestirdim ve çokpişmanım nasıl ayda 10cmuzatıyor? allah aşkına yaz tarifini...
canım bir bucuk ay hıc fon falan yokmu yanı ve bu ne sıklıkla yapılacak bu arada sacımı ılla kendım yapcam dersen kolestyon ya da palettenın acıcıları vat palettenınkı daha az yıpratıyor dıyorlar onlarla bır ıkı ton acıp boyayabılırsın sacın kullu kumarı tutmaz,ama lorealın ultra acıcılı kullu kahevsı var o ıse yarayabılır ben kullanmadım ama bazıları boyalı sacı acmaz dıyor bazıalrıda ben kullandım ve ıse yaradı dıyor bılmıyorum yanı ben acıcılı boya kullanmıstım palettenın buyulu kahveydı ıse yaramsıtı boyalı sacı bır ıkı ton acmıstıcanım bu sitede en popüler konulardan biri saç bakımı bölümünde aratırsan bulursun orda yapan arkadaşlarında resimleri var ben yinede yazayım
bir tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatıosun sonra bepanten ampulu kırıyorsun o suyun içine bir kapakta tatlı badem yağı,hepsini karıştırıyorsun ve saçına sürüp ,en güzeli bir gece bekletiyorsun saçında ya da yapamam diyorsan 4-5 saat,daha sonra yıkıyorsun ama hiç bir şekilde fön maşa v.b. Yapmıyorsun.1,5 ay sonra 10 cm uzuyormuş ben bu akşam ikinci kürümü yapıcam bakalım nasıl olacakkaydirigubbakcemile2
canım bir bucuk ay hıc fon falan yokmu yanı ve bu ne sıklıkla yapılacak bu arada sacımı ılla kendım yapcam dersen kolestyon ya da palettenın acıcıları vat palettenınkı daha az yıpratıyor dıyorlar onlarla bır ıkı ton acıp boyayabılırsın sacın kullu kumarı tutmaz,ama lorealın ultra acıcılı kullu kahevsı var o ıse yarayabılır ben kullanmadım ama bazıları boyalı sacı acmaz dıyor bazıalrıda ben kullandım ve ıse yaradı dıyor bılmıyorum yanı ben acıcılı boya kullanmıstım palettenın buyulu kahveydı ıse yaramsıtı boyalı sacı bır ıkı ton acmıstı
direk koyu kahve boya tamamen kapatır cnm denemiştim bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?