Şu kıskançlığa net bi çözüm lütfen

denis.41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
9
0
86
Kocaeli
merhaba. 20 yaşındayım.. konulara baktımda evli bayanların kıskandığını falan gördüm... ben henüz bekarım. evlendiğimde naparım artık bilmiyorum. erkek arkadaşımı çok kıskanıyorum bu artık hastalık haline gelmiş gibi hissediyorum. bazen çıldırıcak gibiyim takmıyormuş gibi görüntü veriyorum ama artık tabi o da kanmıyor çok takıntılıyım artık bundan kurtulmak istiyorum. onu nasıl sıktığımında farkındayım hoş bende artık bunaldım bu halimden ama farkında olmadan bişeyleri abartabiliyorum.. örnek. denize gitmesini istemiyorum başkalarına bakar diye.. bazen durup düşünüyorumda adam gözünü benle açmadıki diyorum. kafamda hep bi soru işareti var acaba beni aldatıyomu gibilerinden... kendine güvenin yokmu diceksiniz bana şimdi.. evt yok. off napıcağımıda bilmiyorumm. daha 20 yaşında böyleysem ilerde daha kötü olucağımı düşünüyorum.. acil yardıma ihtiyacım var..

bence yaşın daha çok gençken hemen kendine bir du de.. birkaç sene sonra benim yaşıma geldiğin zaman hala devam ettiğinde sadece bu şekilde geçirdiğin yıllar için pişmanlık duyacaksın.. önce kendine güveni bul ..

bılıyomusun normalde kıskanc bı yapım oldugu halde 4 yıldır sevdıgımı hıc kıskanmadım.onun da en buyuk ıstegı kıskanılmak ama hıc kıskanamıyoru asırı guven var ondan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…