Su kesintisi delireceğim?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.136
1.770
333
İstanbul
Yeni bir eve taşındım ve kartlı su sayacı var. Evde değilim nöbetteyim evde annem var ve sular kesilmiş şu an. Sayaçta 2.2 kredi gözüküyor anlamadım ben niye kesildiğini. Bize üstteki sayaç sizin denmişti yan komşuyla alt alta sayaçlar. Genel su kesintisi olabilir mi diye düşündüm ama saat geç kimseye soramadım yarın halledeceğim. 2 kredi varken kesilir mi su Allah aşkına bilen biri söylesin bu ne saçma bir alet bezdim ya

Anlayamadım alttaki sayaç 0.2 gözüküyormuş ama üstteki sayaç sizin demişti yan komşu üstünde bie numarada yazmıyor
Kart takmadan bakiye görüntüleme yapılıyor mu sizde bizde kartsız bilgiler çıkmıyor. Uygulaması var mı baksanız sayaç markasının veya büyük şehirin su kanalizasyon işletmesinin iski buski falan oradan belki kalan bakiyeniz gözükür

Evet tuşa basınca ekranda yazıyor kalan kredi

İşte anlaymıyorum üstünde abone no falan yazmıyor yarın tekrar yan komşuya sorup teyit edeceğim
Kartta yazması ve onunla sayacın eşleşiyor olması lazım. Düğmeye basınca numaralar çıkıyor kartı okutmadan öbce bir bakın. Bizimki öyle en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…