Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebelik kacinci haftasinda ki gec döllenme olursa bebekte gec gelisiyo olabilir 7. haftaya kadar beklenebilir eger hala ebbek yoksa zaten doktorlar gebeligi sonlandiriyo
benım de bu salı gunu kontrolum var , ıkı hafta önce keseyı görduk ama bebişi görememıstık, dr.9 hazırana randevu verdı kalp atısını duymak ıcın. umarım bebısı görup kalp atısını duyarız. etrafda bu boş gebelıgı o kadar cok duydum kı bu kadar sık kasılasıldıgını bılmıyordum..Rabbım hamıle tüm anne adaylarına yardım etsın inş. amınnn...
arkadaşların da dediği gibi buna boş gebelik deniliyo tatlım, kalitesiz spermin yumurtayı döllemesinden kaynaklanıyo. doktorlar ilk önce su kesesi dışında yolk kesesi denilen bi keseye bakıyorlar, daha sonrada içinde canlı var mı ona bakıyolar