- Konu Sahibi tarihci_nurgul
-
Kan sulandırıcı iğnelerden gebeliğin başlangıcından beri her gün vuruluyorum günde 3 litre su içiyorum koraspirin alıyorum ama amnion su seviyem 1 aydan fazladır kritik seviyede devam ediyor bebek su üretiyor ama bir yandan da benden her gün su sızıntısı oluyor bu yüzden amniyon sıvım artamıyor salı günü ayrıntılı ultrasona gideceğim umarım doktor olumsuz bir şey söylemez
İçimi ferahlatan ise kendi doktorumun bebegin gelişimde şu anda bir sıkıntı olmadığını söylemesi.ufaklığın hareketlerini 15 gündür sürekli hissediyorum siteteskopla kalp atışlarını ve hareketlerini dinliyorum bu beni çok mutlu ediyor
Ayrıntılı ultrasondan hiç beklemediğim bir sorun çıktı Fehmi Yazıcıoğlu'na gitmiştim ben su azlığından çiğer kalp gibi iç organlarıyla ilgili ya da ayak kol gibi ortapedik sıkıntılardan bahsedebilir endişesiyle gitmişken doktor bana beyninde olması gereken bir perde var onu göremiyorum dedi bu çocukta doğuştan körlüğe ya da zeka özrüne neden olabilir dedi ama bir şey de çıkmayabilir dedi daha ayrıntılı bulgular gerekiyormuş bebeğin kafatası mr çekilmesi gerekiyor dedi başımdan aşağı kaynak sular döküldü benin kendi doktorum bunları duyunca bebeği alalım o zaman dedi ne rahat söyleyebiliyorlar doktorlar bunu kolay mı o kadar bir doktorun sözüyle mi bebeğimin yaşamını sonlandıracağım. Sorunlu gebelikler konusunda uzman bir doktor varmış Prof.dr atıl Yüksel. Daha önce down sendromu teşhisi konulan akrabamın bebeği için böyle bir şey yok diyerek bebeğin hayatını kurtarmıştı aynısını bana söylemesi için neler vermem ama o da olumsuz konuşursa bile bile sakat bir bebek dünyaya getirmeye hakkım yok inşallah bebeğimin yaşayacak günü vardır canım benim hala tekmeler atıyor sanki anne ben iyiyim der gibi kıyamam ben ona hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?