Şu kaslara bi imaj lütfen

aynalarkoridoru

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
593
18
kizlar ben kaslarim ince olsun istemiyrum kalin istiyorum ama oda kücük yüze gitmiyomus ama dogal olsun istiyom beren saatinki gibi ama onnki hic alinmmms gerci ama olsun benmki o hale gelmez neyse fotlar bu cok kötü bilyiorum almiyrum ne zamandr birde sol tarafdaki kasim cikmiyor sarimsak badem yagi ise yaramadi azcik tiras ettim cikar diye simdi sorun su bu nasil düzelir nasil sekil yakisir yada ne hale gelir fikir birde istanbul anadolu yakasinda süper bu kuaför varsa su kaslari halledecek söyleyin

canım senin kaşların doğal durmaz.çünkü bu arada beren de alıyor ama doğal durmasının sebebi kaşlarının alt kısmı çok seyrek ne kadar alsa da o seyreklik kaybolmadığı için doğal duruyor.sana önerim kaşların düz olduğu için bence sadece alt kısımlarının sonlarından ve üst kısmın başlarından al bölece hem inceltmezsin hem de kaşların daha kalkık ve kavisli durur..ah ah keşke ben olsam da alsaydım şimdi

cnm üstü çok ellemeden altlardan alınsa güzel olurrrr...berenin kaşları çok seyrekkk emin olll bikaç yerden alınsa boşuklar kalır güzel alınmas..ama snein kaşlara süper şekil verilir:)

ya bide bendeki bosluklrda belki fazla yoktur ama ilkten bilincsizce aldgm icin kalarimi kestim bictim cok kalin ve siyah oldu sac gibi ondan cok dikkat cekiyo bosluklar acaba dedm sac ekliyo ya kas mi ektrsemm ama onada para yok cok pahalli oda kas kalem aldim oda kaslarimi kopartiyo farmi alsam dedm de pek renk yok bana göre seyn kavak yellerindeki aslnn kaslari cok hosuma gidiyo caba onn rengi yakisrmi bana?yada kaslarimi boyatsam nasil olur tavsiye edermisiniz?

biliyorum cok soru soruyrm ama yazn türkyeye gidicemde cok güzel olmak istiyrm almanya mahvettide beni:S sivilce olmayan yüzde sivilceden bs yer yok

istanbulda nerde oturuysnz valla anadolu yaksndaysa güzede yapiysnz kuaföre verecgime size vereym parayi ama önce siiznkini görmelym bakalm nasil ha bide ben kalkik pek sevmiym:Snese nese

ben bu zaman kadar hep kendim kaşlarımı
ama sen bu kadar uzatmışsın sakın elleme kuaföre git o alsın
şekle girmicek bi kaş değil üzülme

bende hep kendim aldim ne zaman aldigimi hatrlamym ama 7 yada 8.sinifta hic kuaföre gitmemd aslinda simdi fot.a bakiym ozaman harikayms sonradan mahvetmsmtr ye gelnce kosarak gidicem de hersey gibi bunuda ii secmek lazimmis malum bundanda memnun olmayanlar var

bu kaşlara varya istediğin her modeli verirsin
iyi bir kuaföre gidersen yüz tipine göre çok süper bir kaş yapabilir sana
yüz tipin uzunsa kavissiz falan
iyi bir kuaför seçmen lazım ama.
boshayallersmile

istanbulda nerde oturuysnz valla anadolu yaksndaysa güzede yapiysnz kuaföre verecgime size vereym parayi ama önce siiznkini görmelym bakalm nasil ha bide ben kalkik pek sevmiym:Snese nese

canım ben bağcılardayım.kaşlarımı gören herkes bana aldırtır zaten şikayetçi olan görmedim bu zamana kadar bilmiyorumkismile bence sen düzgün bi kuaföre git alttan hafif toplasın.ama burna yakın kısmına sakın dokunmasın yoksa şaşkın bi ifaden olur :1no2: aslının çok uzun kaşları gerçi gerçek kaş yapısını bozup boyuyor o.senin o kadar uzun değil.ya kısacası dediğim gibi altın sonlarına doğru bi sıra alınsa güzel olur istediğin gibi ince de olmaz bölece

beren saatinki gibi olur kaşların
çünkü düz bi kaş tipin var bereninkide kavisli değil zaten
bence moralini bozma güvendiğin bi koaöfr bunu halladebilir yerimseniben

Kişinin kaşlarının çok olması bence bir avantaj. Şanslısın bu konuda. Az olsaydı şekil vermek daha zor olurdu. Önemli olan kaşlarına şekil verecek doğru kuaförü bulmakta. Hem kaşların biraz incelince bu kadar koyu renk durmaz.

Son düzenleme:

:Smalesef iste oda öyle degil kaslarim cok siyah duruyo ama kaslarim cok degil kaslarimi kesmekten dolayi siyah oldu semsert oldu ama okadar cok bosluk varki dökülüyo ve cikmiyo kaslarimi bi kessem varya kas kalmaz:Skas ektirimi var pahalli olmasa yapmak istrdim ama kavak yellerini izliyosanz ordaki aslinin kaslari harika onun gibi boyatmakistiyorumama bakalim kuaförü bulayimdaturkbayragi

Anladım. Benim arkadaşım kendisi boyuyordu kaşlarını saç boyasıyla. Ama bence tehlikeli. Sana iyi şanslar ozaman ( kuaför bulma konusunda ) bayanssulusmile Bu kuaförler adamı rezil de ediyor vezir de ediyor bazen. Bende kaşlarımı ilk aldırdırdığımda kalkık ve ince almışlardı. Uzatana kadar canım çıktı. Ben ince kaş pek sevmiyorum. En güzeli seninde istediğin gibi doğalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…