Su kanalında bebek cesedi !

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Şanlıurfa’da, şehir merkezindeki bir su tahliye kanalında yeni doğmuş bir bebek cesedi bulundu.
Sitene Ekle
su-kanalinda-bebek-cesedi--6565858.Jpeg

İHA

Olay, Şanlıurfa’nın Süleymaniye mahallesinde yaşandı. Sabah saatlerinde sokakta oynayan çocuklar, mahallenin içinden geçen ve su seviyesi oldukça düşük olan beton su tahliye kanalında siyah bir poşetin içinde bebeğe benzeyen bir şey gördü. Çocukların haber vermesiyle olay yerine giden vatandaşlar, siyah poşetin içindekinin bir bebek olduğunu fark etti. Olay yerine çağrılan polis çevrede önlem alırken kanala inmek için itfaiyeden yardım istendi. İtfaiye ekipleri ve savcının olay yerine gitmesiyle birlikte kanala sarkıtılan ip merdiveniyle aşağı inen ekip bebek üzerinde inceleme yaptı. Yeni doğduğu öğrenilen bebeğin göbek bağının düzgün kesilip plastik cihazla bağlanması dikkatleri çevrede bulunan sağlık merkezlerine çevirdi. Ekiplerin incelemesinin ardından başka bir poşete koyulan ceset, ipe bağlanarak yukarı çekti. Ceset torbasına konulduktan sonra cenaze aracına konulan ceset, detaylı inceleme yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Tüm bu yaşananlar meraklılar tarafından dakikalarca izlendi. Bazı vatandaşların küçük çocuklarını kucaklayarak demir korkulukların üzerine çıkartıp kanaldaki bebeği izletmesi pes dedirtti.

Mahalleli ise yaşananların bir vahşet olduğunu, daha önce Şanlıurfa’da böyle şeylerle karşılaşmadıklarını söyledi.
Polis, gece atıldığı tahmin edilen bebeğin kime ait olduğunu ve kimler tarafından atıldığını araştırıyor.

http://www.milliyet.com.tr/su-kanalinda-bebek-cesedi--gundem-2186831/?ShowPageSkin=1

korunmak tüm bunları yaşamak ve yaşatmaktan daha kolay biri bu tiplere söylesin, ana sağlığında bedavaya bile veriyorlar haptır, kondomdur... tecavüz sonucu olduysa yine bunun çözümü bu olmamamlı

Vicdansız insafsızlar..
Siz insanmısınız ne diyim size? beddua etmeye bile değmez....

Polis bile itfaiye yardimiyla inmis.
O masumu oraya firlarip attiniz mi vicdansizlar? Bakamiyorsan dogurma hadi dogurdun niye olume terkedersin?

Iste bu yuzden diyorum. Madem yedin bi halt, guvenligine emin oldugun bir yere birak. Neden olduruyorsun?

Cahil ve iqsu düşük insanda vicdan gelişmiyor. Kızamıyorum. Sosyal devlet olamadık ki ülkenin dört bir yanındaki çocukları eğitelim. Kondomla korunmayı kürtajı anlatalım. 18den önce cinsellik yaşamanın zararlarını işleyelim beyinlere allahla dinle korkutmadan. Büyük şehirlerin göbeğinde bile yapıyorlar bunu. Şanlıurfa da nasıl bir hayat yaşadığını bilmediğim birinin yapmasına kızamıyorum.

Daha da cahilcesi insanların bu beneği çıkarma çalışmasını çocuklarına izletmesi. Polislerin buna müdahale etmemesi. İğrenç insanlar. O çocukların yaşayacağı travmalardan haberiniz var mı? Ölen ölmüş. Peki ya yaşayanlar?

Hakikaten pes.Kürtaj bile cinayet sayılırken bunların yaptığı canavarlık.Büyük ihtimal yasak aşkın veya tecavüzün ürünü.Böyleleri ortaya çıkarılıp anne baba olma hakkı elinden alınmalı,evindeki çocuklarını da devlet almalı.Hangi vicdan bebeği oraya atmayı kaldırabilir.

X