- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
-
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Bnde lekelere tek cozum bulasik parlaticisi diyorum cnm koltuk hali dok sil mis gibi hic bisey birakmiyo :)Bir de reklam yapmak gibi olmasın çok zor bir leke oldu mu A101 de Narspirin var. Aspirinin bir çeşidi. Onu sıkıp siliyorum tertemiz misss.
Salon takimim tay tuyu bnde memnunum ne renk yaptirmaliyim peki uzerine dusen sey pek belli olsun istemiyorum oturma grubum mor koyu renk ama belli oluyo malesef
Bnde lekelere tek cozum bulasik parlaticisi diyorum cnm koltuk hali dok sil mis gibi hic bisey birakmiyo :)
Hersey tecrubeyle anlasiliyo cnm moru severim ama su koltuklar yuznden mordan sogudum resmn gri olabilir halimda da varCanım morlar neolursa olsun toz gösteriyo.
Süt gri koltuklarım berjerler mor aynı kumaş ama illallah dedirtti tozu.
Rulolar var kedi köpek kılını temizlemek için onlardan aldım. Bi geç üstünden hemen alıyo tozunu
Dene cnm bebegim var 6 aylik mevlutunde logusa serbeti dokuldu halima gida boyasi yayildi annem aspirin sikmis cikarmamis hepten yayilmisti sonradan parlatici doktum sildim hicbisey kalmadiİlk defa duydum. Deneyeceğim. :))
Hersey tecrubeyle anlasiliyo cnm moru severim ama su koltuklar yuznden mordan sogudum resmn gri olabilir halimda da var
Dene cnm bebegim var 6 aylik mevlutunde logusa serbeti dokuldu halima gida boyasi yayildi annem aspirin sikmis cikarmamis hepten yayilmisti sonradan parlatici doktum sildim hicbisey kalmadi
Ne kadara aldin cnm bide bi ismi varmi simdi serilere isim koyuyolar yaTay tuyunun bir ust kumasiymis benimkide. kose takimi kilim mobilyadan almistik.valla masallah cok memnunum leke falan hak getire
Ewet yuksekler iyi oluyo sabit istemiyorum cnm az oz guzel kullanisli kose istiyorum odam kucuk oturma grubu aldiguma pismn oldum zatenSabit minderli alma çıkabilen oldun hem sıkılırsan diktirme şansın olur.
Köşe alıcaksan altıda yüksek olsun öteki türlü bel kopuyo çekerken.
Her marka yapiyo cnm mobilyacilar hepsi kullaniyo yumusak guzel oluyoBu konulardan hiç anlamam.tay tüyünü de ilk defa duydum.cok şaşırdım.hangi marka mobilyalarda oluyor bu tay tüyü koltuklar arkadaşlar?
Aaa öyle miiHer marka yapiyo cnm mobilyacilar hepsi kullaniyo yumusak guzel oluyo