• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

su ısıtıcısı olanlar

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar çeyizime kettle alacagım ama çok para vermek istemiorum cunki pek lazım olmayacak şöyle uygun sinbonun felan urunleri nasıl. yada uygun fiyatlı olanlar neler memnun kaldıklarınız.

canım arçalik al..yıllarca kullanırsın taksitlede alabilirsin 70 lşra sanırım..uzun ömürlü olsun diyorsan..:49:

bende almadım kettle acıkcası hedıye gelır dıye beklıyorum gelmezse alırım cok acıl dgıl nasılsa hem daha yenı bır ıkı kısı neyın eksık dıye sormaya basladı ınan umudumu kesmıstım kımse sormayacak sanırım dıye utu masası camasır kurutmalığı kettle falan dıyorum yanı kettle da arada kaktırıyorum sonucta ufak bısey dımıı:16:

ben arçeliğin çelik inox çaycısını aldım. özellikle altı kettle olarak kullanılabiliyor. eğer çaycı almak istiyorsan ikisi bi arada olmuş oluyor. kimse bana neyi eksik diye sormuyo canım :)) sorsalar söyliekelrimden mi kaçıyolarki:52:

öncelikle kettle çok kullanmayacağın bişi değil öyle yazmışsında mutfakta en çok lazım şey bana göre mesela çay yapıcam anında kaynatıp kullanıyorum yemeklere kullanmak içinde çok pratik vs
ama alıcaksan kaliteli bir ürün al derim sana ucuz keetle lar çok uzun sürede su ısıtıyor mesela kaliteli bir ürün 1 kaç dk ısıtırken ucuz olanı 5-10 dk arasına ısıtıyor suyu

evdeki en çok gerekli olan şeydir. tecrübeyle sabittir. özellikle tefal öneririm 13 senelik evimde, 2 su ısıtıcım, düşün taş gibi

düşünmeden al.

arkadaşlar çeyizime kettle alacagım ama çok para vermek istemiorum cunki pek lazım olmayacak şöyle uygun sinbonun felan urunleri nasıl. yada uygun fiyatlı olanlar neler memnun kaldıklarınız.

bence cattle alma, çaycı al, altını cattle olarak kullan ben öyle yapıyorum. arçeliğin cam çaycısını aldım, kış günleri çay doldurmak için mutfağa git gel derdide olmuyor yanımıza alıp fişe takıyoruz her daim sıcak çayımız yanımızda oluyor.. misafir geldiğinde bile ben odaya alıyorum çayı, dışarı çıkmadan çayları tazeliyorum.

bende yaklaşık 1 ay önce yeni kettle almak için baya araştırdım. Plastik almanı özellikle sağlık açısından tavsiye etmem. Çelik bu konuda en sağlıklısı. Ama dikkat et içinde hiç plastik parça olmasın çünkü genelde su gösterge parçaları plastik oluyor. Öyle olunca da çelik kullanmanın görüntüden başka pek bi yararı olmuyor :)
en ucuz Arelik K-3320 I Su Istcs / Kettle fiyat akakce.com'da
ben evime bunu aldım. 1 aydır da kullanıyorum. Dışı İnox ve su lekesi veya parmak izi çok hafiffff belli oluyor. Mutfakta çok şık duruyor. Suyu oldukça hızlı ısıtıyor ve içinde hiç plastik yok. kapağındaki plastik kaliteli su ısınırken oraya değmediği için zararı olacağını pek düşünmedim.sadece iki durum biraz olumsuz olabilir ; otomatik üst açılma kapağı tam anlamıyla açılmıyor elinle biraz müdahale etmen gerekebilir. Bide su ısınırken birazcık gürültüsü var. Bununların dışında tavsiye ediyorum.

evdeki en çok gerekli olan şeydir. tecrübeyle sabittir. özellikle tefal öneririm 13 senelik evimde, 2 su ısıtıcım, düşün taş gibi

düşünmeden al.

Aynen, biz de 10küsür yıldır tefal kette kullanıyoruz, çok sık kullandığımız halde hiç problem çıkarmadı. Kettle kesinlikle mutfakta en çok kullanılan elektrikli alet...

bizde çok baktık kettlelara eskiden daha ucuzdu sanki şimdi o kadar pahalı ki iyi bişey alıcam dediğin zaman 60-70ten başlıyor biz de o yüzden o zamanlar kampanyada olan tefal çaycıdan aldık hem kettle hem çay yapmak için kullanılması avantaj.henüz evlenmediğim için kullanmadım ama iyi olduğunu düşünüyorum.

$çay mak..webp

Back
X