Su Isıtıcıları Nasıl Temizlenir?

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.296
691
373
Kocaeli
Kettle gibi su ısıtıcılarda biriken kireci temizlemek için size ekonomik ve etkili bir çözüm önerimiz var: elma sirkesi! Zayıflamadan saç sağlığına, cilt bakımından ev temizliğine kadar birçok konuda çözüm sunan elma sirkesi, son yılların mucizesi olarak biliniyor. Evet, elma sirkesi diğerlerinde olduğu gibi su ısıtıcılardaki kireci temizlemek için de işe yarıyor!

Su ısıtıcı içerisine 1 su bardağı elma ya da üzüm sirkesi ve 1 su bardağı soğuk su koyun. Isıtıcıyı, üç-beş defa çalıştırın. Isıtıcının içindeki sirkeli suyu dökün ve duru suyla çalkalayın. Isıtıcının tertemiz ve pırıl pırıl olduğunu göreceksiniz!

Son düzenleme:
Su ısıtıcısının kullanma klavuzunda okumuştum ben de çok az sirke ile suyu kaynatın içinde diyordu sonra bir kaç kez o sirke kokusu gitsin diye boş su kaynatıp dökün diye yazıyoru.

Limon tuzunu denicem.. Koku birakmamasi cok iyi cunku..

Son düzenleme:
Bende limontuzu kullanıyorum çok memnunum. Herhangi bir ölçü olmadan göz kararı kaynatıyorum bbikaç kez. Bütün kireci söküyor.

bende öyle yapıyorum tertemiz oluyor

kızlar peki çaydanlığınızın içini ve dışını nasıl temizliyorsunuz?

canım ben daima süngerin yeşil tarafına çif döküp ovalıyorum bölece sürekli pırıl pırıl

canım ben çizer diye yeşil tarafını asla vurmam çaydanlığın dışına ama teşekkür ederim.

canım ben çizer diye yeşil tarafını asla vurmam çaydanlığın dışına ama teşekkür ederim.

kaliteli bir çelik asla çizilmez diye düşünüyorum yoksa benim sürekli çaydanlık almam lazım.çizilme felanda olmuyor.çiziyorsa ocaklarda hiç kullanılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…