• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi su icmek istemeyen bebekler !!!!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kayaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
75
-2
96
Almanya
kizlar acilen yardima ihtiyacim war..oglum 1 yasinda ve dogdugundan itibaren su icmeyi pek sevmiyor.zaten 7-8 aylikken su icirmeye basladim.daha dogrusu su icirmeye calistim.su icmemesinin cezasinida hep beraber cektik.yeni ciktik hastaneden.mide-bagirsak enfeksiyonu olduk.tabi az sivi almasida üstüne eklenince evde geciremedik hastaligi asiri yüksek atesten hastanede yattik 4 gün.serum takiliydi devamli.artik günde en az 700-800 lt su icmesi lazim.biberonla mümkün degil icmeyi reddediyor.parcaliyo kendini icmicem diye.bardaklada oynuyo zaten ictigi yok.kasikla icirmeye calisiyorum.1 kasik yemek 3 kasik su..hep böyle..geceleri süt iciyor biberonla ama doktor israrla su icmeli diyor.napsamda icirsem nasil alistirsam bilmiyorum..sizin bebekler nasil yada nasil basardiniz su icirtmeyi..banada anlatin lütfen !!

bu kadar buyuk bebek nasil alistirilir bilmiyiorum ama bi sekilde yolunu bulmalisin,su onemli.Benim kizim 2,5 aylik baslarda icsin diye suyuna bir cay kasigi seker katiyodum,alisinca sekeri kestim.Dene istersen,belki sekerli icer.

kizlar acilen yardima ihtiyacim war..oglum 1 yasinda ve dogdugundan itibaren su icmeyi pek sevmiyor.zaten 7-8 aylikken su icirmeye basladim.daha dogrusu su icirmeye calistim.su icmemesinin cezasinida hep beraber cektik.yeni ciktik hastaneden.mide-bagirsak enfeksiyonu olduk.tabi az sivi almasida üstüne eklenince evde geciremedik hastaligi asiri yüksek atesten hastanede yattik 4 gün.serum takiliydi devamli.artik günde en az 700-800 lt su icmesi lazim.biberonla mümkün degil icmeyi reddediyor.parcaliyo kendini icmicem diye.bardaklada oynuyo zaten ictigi yok.kasikla icirmeye calisiyorum.1 kasik yemek 3 kasik su..hep böyle..geceleri süt iciyor biberonla ama doktor israrla su icmeli diyor.napsamda icirsem nasil alistirsam bilmiyorum..sizin bebekler nasil yada nasil basardiniz su icirtmeyi..banada anlatin lütfen !!

gece içtiği sütü sulandırsanız içer belki öyle

offf yanı sıkıntı bizde de var 8 aylık bebeğim dişleri çıkıyor sürekli salya akıtıyor suya çok ihtiyacı var ama günde 40-50 cc su ancak içiyor.ben devamlı biberonda suyu ağzına vermeye çalışıyorum.anne sütü ve meyve suyu içiyor ama suyun yeri başka tabi.

Back