Su İçemiyorum:(

milkshakesevengillerden

melek annesi...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
305
32
18
İstanbul
Hamileyim ve su bana saman gibi geliyor. İçmek ızdırap gibi...... Aslında çok su içen biri değilimdir ama şimdi ağzıma bile koyamıyorum. Bir de mide ağrım var çok... Bu sorunlarla karşılaşanlar yardım edebilirler mi?

bitki çayı, maden suyu, meyve suyu gibi sıvı şeyler tüketmeye çalışsan? bebeğin için çok önemli çünkü amniyo sıvısı sürekli yenileniyo ve senin sürekli su tüketmen lazım...

Bende hamilelikten öncee o kadar az su içen biriydim ki su aklıma bile gelmezdi,hamilelikten sonraa bende içemedim günde 1 lt bile içemiyordum ama şimdii soğuk su değilde suyu ılık olacak şekilde ısıtıp içiyorum böylelikte günde 2.5 lt çok rahat içebiliyorum,soğuk su bir bardaktan sonra tıkanıyorsun ve zorla içince bulanıyorsun ama ılık su öyle değil,ben böyle yaptım ve çok şükür kabızlık falan da hiç çekmiyorum mide ağrında ondandır belki ılık suyu dene derim..

Bende hamilelikten öncee o kadar az su içen biriydim ki su aklıma bile gelmezdi,hamilelikten sonraa bende içemedim günde 1 lt bile içemiyordum ama şimdii soğuk su değilde suyu ılık olacak şekilde ısıtıp içiyorum böylelikte günde 2.5 lt çok rahat içebiliyorum,soğuk su bir bardaktan sonra tıkanıyorsun ve zorla içince bulanıyorsun ama ılık su öyle değil,ben böyle yaptım ve çok şükür kabızlık falan da hiç çekmiyorum mide ağrında ondandır belki ılık suyu dene derim..

deneyebilirim belki... teşekkürler:)

Back
X