Su tuketimi cok onemli arkadaslar. Ben de cok tuketenlerdenim. Ne yapin ne edin kendinizi zorlayin. Ne kadar cok icerseniz vucut o kadar cok isteyecektir. Vucuda su girisi az olunca vucut da suyu tasarruflu kullanmaya calisir ve vucudunuzun yatkin oldugu pek cok hastaligin gelisim sureci hizlanir. Cildiniz cabuk yaslanir, ileri yaslarda cikacak metabolik rahatsizliklar daha erken cikar. Goz kurulugu, bobrek hastaliklari, yaslanma, kabizlik pek cok insanin yasadigi ama daha fazla su tuketimiyle daha az yasayacagi rahatsizliklarin bir kaci. Ayrica kahve cay meyve suyu iciyorum onlar yeter diye dusunmeyin. Mesele bir fincan kahve icilmesi vucuttan 2 fincan su atilimina neden olur.O yuzden boyle sivilari tuketseniz bile su icmelisiniz. Ben de cok su icenlerdnim. Bazen susuzluktan dolayi uykumdan bile uyaniyorum. Esim agzina cesmeden hortum baglayacagim senin diye dalga gecer.Bas ucumda, cantamin icinde hep bir sise su bulunduruyorum. Ama 3.5 litreyi de gecirmemeye calisiyorum. Cunku cok asiri su tuketimi de iyi degil..