Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh canım sadece su dğl yemek de yiyemiyorum kaç haftalık bebeğinMeraba gebelıkte su ıcemeyenler var mı bulantı dan dolayı
Benim ablam gebe onun adına yazdım 10 haftalık hamile. Su ıcemıyor. Yemek de yiyemıyor ama sizde durum nasılAhh canım sadece su dğl yemek de yiyemiyorum kaç haftalık bebeğin
Çok geçmiş olsun Allah selametle kucagına almasını nasip etsin.Benim ablam gebe onun adına yazdım 10 haftalık hamile. Su ıcemıyor. Yemek de yiyemıyor ama sizde durum nasıl
Sen kacıncı haftadasn kuzumÇok geçmiş olsun Allah selametle kucagına almasını nasip etsin.
Bende de durumlar aynı ne yemek ne su tekrardan idrar yolu enfeksiyonu geçirecem diye korkuyorum. Normal bu durumlar doktorum bana suanlık senin hayatta olman bizim için yeterli dedi. Az az ama sık sık yememi tavsiye etti. Ama ne az az ne de sık sık yiyebiliyorum 3. yada 4. aydam sonra düzeliyor zaten kişeye göre aylar değişiyor mide bulantısı da şiddetli umudum 3.aydan sonra bitmesi
7. hafta canımSen kacıncı haftadasn kuzum
Doktor a dediniz mi peki su ıcemıyorum nolcak zarar lı mı diye7. hafta canım
Dedim zorlayacaksın dedi normal bu süreçler dedi. Tabiki az su zararlı en basiti idrr yolu enfeksiyonu yapıyor hele de kusma varsa vücut baya susuz kalıyor eğer ablan kusuyorsa gerekirse burnunu kapata kapata boğazından su bıraksın enfeksiyon iğğğrenç nir illet Allah kimseyi düşürmesinDoktor a dediniz mi peki su ıcemıyorum nolcak zarar lı mı diye
Su içemiyırsa meyve suyu ve bol bol meyve tüketsin inan demek çok kolay ama zorlamaktan baska bir çare yok inanDoktor a dediniz mi peki su ıcemıyorum nolcak zarar lı mı diye
34 hafta icemedimMeraba gebelıkte su ıcemeyenler var mı bulantı dan dolayı
İdrar yolu enfeksiyonu zor muydu sizde ılıskı serbest mi o yuzden olmus olması enfeksiyonDedim zorlayacaksın dedi normal bu süreçler dedi. Tabiki az su zararlı en basiti idrr yolu enfeksiyonu yapıyor hele de kusma varsa vücut baya susuz kalıyor eğer ablan kusuyorsa gerekirse burnunu kapata kapata boğazından su bıraksın enfeksiyon iğğğrenç nir illet Allah kimseyi düşürmesin
Amaaaan Allah mükaatlandırsın inan bende 1 aya yakın mide bulantısı var hayattan soğudum resmen34 hafta icemedimmaden suyu ve arada limonlu gazoz ( şekerim yoktu) dogum masasinda bile kusuyordum
![]()
Sız tecrubelısnz, az su ıcmek zarar veriyor mu peki34 hafta icemedimmaden suyu ve arada limonlu gazoz ( şekerim yoktu) dogum masasinda bile kusuyordum
![]()
Hayır canım ilişki yasak yapmıyoruz enfeksiyon hamile kalmadan önceydi atlatır atlatmaz hamile kaldım zaten enfeksiyon yüzünden hamile halamıyordumİdrar yolu enfeksiyonu zor muydu sizde ılıskı serbest mi o yuzden olmus olması enfeksiyon
AminnAmaaaan Allah mükaatlandırsın inan bende 1 aya yakın mide bulantısı var hayattan soğudum resmen![]()
Ayy canım kronıklesmıs demekki sizde ilişki neden yasak bizde yasak dgl ama korkuyoruz.Hayır canım ilişki yasak yapmıyoruz enfeksiyon hamile kalmadan önceydi atlatır atlatmaz hamile kaldım zaten enfeksiyon yüzünden hamile halamıyordum
Bidaha çocuk düşünüyor msnz bilmiyorum ama insaAllah ikincisinde yasamazsınız. Ben eşime bundan sonra çocuk falan yok diyorum eğer istiyorsan git evleb baskası sana 4 5 tane yapsın diyorumAminnne kabus dolu gunler
Günde 10 15 defa abartsiz. Zaten bir bucuk gun evde bir hafta iki hafta hastane gecti ki orda bile onca ilaca banamisin demedi
Evet canım kronikleşmişti. Doktor zararlı dedi bebek yerinden oynayabiliyor. Detaya çok girmedi bende sormadım yanlıs anlamasın dedim acaba istiyor mu diyeAyy canım kronıklesmıs demekki sizde ilişki neden yasak bizde yasak dgl ama korkuyoruz.
Ben ki. Hayatinin cogu idrar yolu enfeksiyonuyla savasmis biri olarak su icmeme ragmen hic olmadı. Belkide yedigim kilolarca serumlardan vucut sivisiz kalmadi. Mesela ben. Maden suyunu. Soguk iciyodum cayi kaynar biraz sogusa icemezdim. Yollarini sen bulucaksinSız tecrubelısnz, az su ıcmek zarar veriyor mu peki