Su içemeyen gebeler.

Benim ablam gebe onun adına yazdım 10 haftalık hamile. Su ıcemıyor. Yemek de yiyemıyor ama sizde durum nasıl
Çok geçmiş olsun Allah selametle kucagına almasını nasip etsin.
Bende de durumlar aynı ne yemek ne su tekrardan idrar yolu enfeksiyonu geçirecem diye korkuyorum. Normal bu durumlar doktorum bana suanlık senin hayatta olman bizim için yeterli dedi. Az az ama sık sık yememi tavsiye etti. Ama ne az az ne de sık sık yiyebiliyorum 3. yada 4. aydam sonra düzeliyor zaten kişeye göre aylar değişiyor mide bulantısı da şiddetli umudum 3.aydan sonra bitmesi

Çok geçmiş olsun Allah selametle kucagına almasını nasip etsin.
Bende de durumlar aynı ne yemek ne su tekrardan idrar yolu enfeksiyonu geçirecem diye korkuyorum. Normal bu durumlar doktorum bana suanlık senin hayatta olman bizim için yeterli dedi. Az az ama sık sık yememi tavsiye etti. Ama ne az az ne de sık sık yiyebiliyorum 3. yada 4. aydam sonra düzeliyor zaten kişeye göre aylar değişiyor mide bulantısı da şiddetli umudum 3.aydan sonra bitmesi
Sen kacıncı haftadasn kuzum

Doktor a dediniz mi peki su ıcemıyorum nolcak zarar lı mı diye
Dedim zorlayacaksın dedi normal bu süreçler dedi. Tabiki az su zararlı en basiti idrr yolu enfeksiyonu yapıyor hele de kusma varsa vücut baya susuz kalıyor eğer ablan kusuyorsa gerekirse burnunu kapata kapata boğazından su bıraksın enfeksiyon iğğğrenç nir illet Allah kimseyi düşürmesin

Dedim zorlayacaksın dedi normal bu süreçler dedi. Tabiki az su zararlı en basiti idrr yolu enfeksiyonu yapıyor hele de kusma varsa vücut baya susuz kalıyor eğer ablan kusuyorsa gerekirse burnunu kapata kapata boğazından su bıraksın enfeksiyon iğğğrenç nir illet Allah kimseyi düşürmesin
İdrar yolu enfeksiyonu zor muydu sizde ılıskı serbest mi o yuzden olmus olması enfeksiyon

34 hafta icemedim 🤣 maden suyu ve arada limonlu gazoz ( şekerim yoktu) dogum masasinda bile kusuyordum🤣🤣🤣🤣🤣
Amaaaan Allah mükaatlandırsın inan bende 1 aya yakın mide bulantısı var hayattan soğudum resmen 😁

İdrar yolu enfeksiyonu zor muydu sizde ılıskı serbest mi o yuzden olmus olması enfeksiyon
Hayır canım ilişki yasak yapmıyoruz enfeksiyon hamile kalmadan önceydi atlatır atlatmaz hamile kaldım zaten enfeksiyon yüzünden hamile halamıyordum

Amaaaan Allah mükaatlandırsın inan bende 1 aya yakın mide bulantısı var hayattan soğudum resmen 😁
Aminn🙏🏼😅 ne kabus dolu gunler🤣🤣Günde 10 15 defa abartsiz. Zaten bir bucuk gun evde bir hafta iki hafta hastane gecti ki orda bile onca ilaca banamisin demedi

Hayır canım ilişki yasak yapmıyoruz enfeksiyon hamile kalmadan önceydi atlatır atlatmaz hamile kaldım zaten enfeksiyon yüzünden hamile halamıyordum
Ayy canım kronıklesmıs demekki sizde ilişki neden yasak bizde yasak dgl ama korkuyoruz.

Ben de su içemiyorum doktorum kuru meyveleri kaynatıp suyunu içebilirsin dedi. Özellikle vişne ve ayva kaynatıyorum ben azıcık da kuru üzüm katıyorum soğuk soğuk çok güzel oluyor

Aminn🙏🏼😅 ne kabus dolu gunler🤣🤣Günde 10 15 defa abartsiz. Zaten bir bucuk gun evde bir hafta iki hafta hastane gecti ki orda bile onca ilaca banamisin demedi
Bidaha çocuk düşünüyor msnz bilmiyorum ama insaAllah ikincisinde yasamazsınız. Ben eşime bundan sonra çocuk falan yok diyorum eğer istiyorsan git evleb baskası sana 4 5 tane yapsın diyorum 😅

Ayy canım kronıklesmıs demekki sizde ilişki neden yasak bizde yasak dgl ama korkuyoruz.
Evet canım kronikleşmişti. Doktor zararlı dedi bebek yerinden oynayabiliyor. Detaya çok girmedi bende sormadım yanlıs anlamasın dedim acaba istiyor mu diye 😅

Sız tecrubelısnz, az su ıcmek zarar veriyor mu peki
Ben ki. Hayatinin cogu idrar yolu enfeksiyonuyla savasmis biri olarak su icmeme ragmen hic olmadı. Belkide yedigim kilolarca serumlardan vucut sivisiz kalmadi. Mesela ben. Maden suyunu. Soguk iciyodum cayi kaynar biraz sogusa icemezdim. Yollarini sen bulucaksin 🤣 allah ben hibi etmesin. Ben cok bekledim ,3,4,5 ti aylari amaaa. Masaya kadar. Devamdi🤣

Back
X