• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su icememek

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.090
4.169
173
kizlar belki ufak ama gerçekten bir dert hep kv gorumce olacak değil ya belki aynisini yasayanda vardir . nereye acacagimida bilemedim ama ben su icemiyorum belki ayda 1 bardak icmisligim bile olmustur oda tuzlu filan yediysem

son zamanlarda gercekten kendimi cok kötü hissediyodum resmen kafam kalkmiyodu bas agrisi özellikle cildim kotulemisti kırışıklar solgunluk dudaklarimda catlak vs hersey.emziriyorum da.

5 gundur başladım gunde 1 bucuk içiyorum şişeyle zorlarsam 3 litreyi buluyorum. yudum yudum oturarak içmeme ragmen 1 bucuk litrenin yarisina geldigimde 3 kere filan wc gidiyorum pespese. vucudum suyu tutmuyor gibi.

kizlar suyu nasil iciyosunuz ya kendimi susamis hissederek iciyorum ama hemen gidiyor genede faydasi oluyomudur bunu merak ediyorum ? . azaltirsam da hic icemiyorum .

Ayda bir bardak su içseniz vücudunuzun susuzluktan iflas etmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Günde bir bile olsa çok çok az...
Bende çok az su içiyorum ve düzeltmeye çalışıyorum. Çünkü çok sağlıksız, böbreklere o kadar çok zarar veriyoruz ki. Ne kadar çok su içerseniz o kadar çok wc ye gidersiniz, bu normal zaten.

kizlar belki ufak ama gerçekten bir dert hep kv gorumce olacak değil ya belki aynisini yasayanda vardir . nereye acacagimida bilemedim ama ben su icemiyorum belki ayda 1 bardak icmisligim bile olmustur oda tuzlu filan yediysem

son zamanlarda gercekten kendimi cok kötü hissediyodum resmen kafam kalkmiyodu bas agrisi özellikle cildim kotulemisti kırışıklar solgunluk dudaklarimda catlak vs hersey.emziriyorum da.

5 gundur başladım gunde 1 bucuk içiyorum şişeyle zorlarsam 3 litreyi buluyorum. yudum yudum oturarak içmeme ragmen 1 bucuk litrenin yarisina geldigimde 3 kere filan wc gidiyorum pespese. vucudum suyu tutmuyor gibi.

kizlar suyu nasil iciyosunuz ya kendimi susamis hissederek iciyorum ama hemen gidiyor genede faydasi oluyomudur bunu merak ediyorum ? . azaltirsam da hic icemiyorum .
Ayda 1 bardağı duyunca gözlerim fırtladıı.

Su içince lavabo ihtiyacı normal, ama atıyorum 1 litreyi bir kerede kafaya dikip içmeyin. Suyu yudum yudum içmek lazım, yoksa durup durup 1 kerede 1,5 lt şişe su içersen vücuttan mineral/ vitamini emilmeden atabilirsin.

Suyu meyve dilimleri ile tadlandırın, soğutun mesela, içecek niyetiyle çok keyifli oluyor.

Tuvaletinin su gibi beyaz olması ideal olan günde 1,5 2 lt zaten normal. İçmeye devam et, 1 bardağı duyunca şok oldum. Ben 10 dk bir bardak içerim. Böbreklerin için çok zararlı su hayattır :)

Yok yok gitmez. Çok su içen biri olarak tuvalette yaşıyorum ben. Dışarı çıkarken çiş yapıyorum yarım saat sonra sokakta tuvalet arıyorum. Cami tuvaletleri benden sorulur 😂
Simdi anladim normalmis çok teşekkür ederimm :))

Halbuki emzirirken su icmek en temel besin kaynagidir.
Kendinize kural koyun her saat basi 1 bardak diye, sonradan vucud alisir zaten.
Bende emziriyorum onceleri min 3litre iciyodum. Simdi min. 2litreye dustu. Malum yaz sicaklari gitti

Ben içine limon dilimi, nane yaprağı, çubuk tarçın, elma dilimi, ekşi erik hangisi denk gelirse onu ekleyip içiyorum.

Daha çok içebiliyorum böyle çünkü.

Bir de su içtikçe alışılan bir şey inanın. Saat başı su içmeye çalışın mesela. Zorlayın kendinizi. Bir süre sonra saat başlarında susadığınızı fark edeceksiniz.

Ayni sizin gibiyim. Hic sevmedigim sey su icmek. Neden bilmiyorum midemi kaldiriyor :(
Ama suan kendimi zorluyorum. Cunku su içmemek nur topu gibi böbrek taşları yapti. 3 kere acillik oldum.
cok geçmiş olsun :( Bende baya zorlayarak iciyorum susadigimi hissediyorum aslinda ama midem almiyor sanki genede basladim yanimda 1 bucuk litre sise bulunduruyorum onu bitirmeye uğraşıyorum

Yok yok gitmez. Çok su içen biri olarak tuvalette yaşıyorum ben. Dışarı çıkarken çiş yapıyorum yarım saat sonra sokakta tuvalet arıyorum. Cami tuvaletleri benden sorulur 😂
Ayni ben.. benim birde idrar yolu enfeksiyonu grcirmistim o yuzden tutamiyorum azcik tutsam agri yanma oluyo.. bende cami avm ararim hep disardayken..

cok geçmiş olsun :KK43: Bende baya zorlayarak iciyorum susadigimi hissediyorum aslinda ama midem almiyor sanki genede basladim yanimda 1 bucuk litre sise bulunduruyorum onu bitirmeye uğraşıyorum
Tesekkur ederim.
Cok iyi yapıyorsunuz. Ben de bu aralar kendimi zorluyorum. Daha once susadikca bu susuzlugu hep meyve suyu, limonata, soda gibi seylerle giderdim ama bobrek sorunlarimdan sonra cok pisman oldum.

Evden çıkarken nasıl telimi cüzdanımı alıyorsam suyumu hep alırım yanıma. Evdeykende kocaman bardaklarım vardır muhakkak doludur. Evde su bardağıyla geziyorum o derece. Önce kendinize içiminden keyif aldığınız bir bardak edinin ama büyükçe bir bardak olsun bir de suyun sıcaklığını kendinize göre ayarların

Tuvaletinin su gibi beyaz olması ideal olan günde 1,5 2 lt zaten normal. İçmeye devam et, 1 bardağı duyunca şok oldum. Ben 10 dk bir bardak içerim. Böbreklerin için çok zararlı su hayattır :)
evett kesinlikle . daha oncede boyle baslamistim su icmeye ama şu wc olayi yuzunden bırakmıştım :D ama bu sefer bırakmayacağım birde kilo almak istiyodum o yuzden de icemiyodum galiba kus kadar midem var zaten: :D

Halbuki emzirirken su icmek en temel besin kaynagidir.
Kendinize kural koyun her saat basi 1 bardak diye, sonradan vucud alisir zaten.
Bende emziriyorum onceleri min 3litre iciyodum. Simdi min. 2litreye dustu. Malum yaz sicaklari gitti
Ben içine limon dilimi, nane yaprağı, çubuk tarçın, elma dilimi, ekşi erik hangisi denk gelirse onu ekleyip içiyorum.

Daha çok içebiliyorum böyle çünkü.

Bir de su içtikçe alışılan bir şey inanın. Saat başı su içmeye çalışın mesela. Zorlayın kendinizi. Bir süre sonra saat başlarında susadığınızı fark edeceksiniz.
Evden çıkarken nasıl telimi cüzdanımı alıyorsam suyumu hep alırım yanıma. Evdeykende kocaman bardaklarım vardır muhakkak doludur. Evde su bardağıyla geziyorum o derece. Önce kendinize içiminden keyif aldığınız bir bardak edinin ama büyükçe bir bardak olsun bir de suyun sıcaklığını kendinize göre ayarların
cok teşekkür ederim kizlar uygulaycam dediklerinizi ♥♡

bu nasıl oluyor

suyu gün içinde içeceksiniz

yani oturup birden hooooop diye içilmez ki

1,5 litre su içince tuvalete de çok gidersiniz tabii

bir de daha önce su içmeseniz de sulu besleniyorsanız şimdi bir de su eklenince tabii çok olur idrar da

mesela annem de eskiden az su içerdi ama bol bol meyve yer çokkkk da çay içerdi

tabii ki bunlar suyun yerini tutmaz ama onlar da su içeriyor neticede

Back
X