• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şu hastalıgı yaşayan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ubo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ubo

rastık çekerek mahmure
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
395
342
323
Adana
kızlar 15 gündür bu melet hastalıkla ugraşıyorum göz nezlesi diyolar halk arasında tıp dilinde adı konjonktivit miş öldürüyor beni yanma batma kaşıntı kızarıklık gözümün için kan doldu bulaşıcıymış felaket durumdayım ve geçmiyor bunu yapan bir virüsmüş ve tıp virüsleri öldürecek bir ilaç bulamamış sadece antibiyotikli göz damlası agrı kesici krem verdi napicam bilmiyorum işim eski kadınların bitkisel ilaçlarına kaldı galiba kaynanam közlenmiş sogan koy dedi antibiyotik etkisi varmış
denedim annem sarmısak sür dedi sürdüm patates dediler koydum hiçbir değişiklik yok ilaçlarımmı yaramdı acaba bu hastalık hakkında bilgisi tecrübesi olan varsa lütfen yazsın $130702-1503.jpg $130702-1504(001).jpg $130702-1504(002).jpg $130702-1505.jpg resimlerim çok kötü ama bir baksanız iyi olur
:43:

Canım çok geçmiş olsun:14: Bence her söyleneni yapma, antibiyotiğini kullan bakalım.. Temizlensin gözün aksın gitsin virüsü mikrobu.. Öyle çok da uğraşma sağa sola çekiştirme,bırak kendi halinee,aynaya falan çok bakma.. Geçicek inşallah de,kafana çok takmaa :36:

inşalllah geçicek bu gün 17 . gün sabah uyandım acılarla ağlamaya başladım gözleimi sağa sola dönderdikçe iğneler batıyor neredeyse hiç durmadı göz yaşım aktı kendi kendine inşalllah geçer

Arkadaşın dediği gibi çok elleme gözlerini ve aynaya bakma, psikolojik daha da etkilenme..
Bu bir arpacık vakası olabilir mi?? Arpacığı bilir misin?

Son düzenleme:
Benim çoook önceden gözlerimde aynen dediğiniz gibi olmuştu.Yanma batma,özellikle ışığa güneşe bakamama vardı.
Mikrop kapmış merhem ve damla kullandım geçmişti.

Yazın da genellikle sıcaklayınca gözlerim hemen sulanır kızarır akar.Kızarıklığı alması için damla kullanırım hemen geçer.
Ama sizin batma da varmış :26: Alerjik bir şey mi acaba

Bir de kızarıklığı alması için demlenmiş çaydaki tortudan biraz alıp peçeteye koyup,gözümün üstüne kompres yapıyorum.
2-3 devam ettim geçti çok şükür.

Arkadaşın dediği gibi çok elleme gözlerini ve aynaya bakma, psikolojik daha da etkilenme..
Bu bir arpacık vakası olabilir mi?? Arpacığı bilir misin?

biliyorum arpacıgı ondanda olmuştu zamanında arpacıgın gözünü seveyim ya çabuk geçiyor o bu öyle bişey değil .hatta annem gözünde arpacık çıktıgında tuvalete geçip '' benimde gözümde arpacık çıkarmıymış oh oh '' deyip oynardı öyle yapınca geçermiş işte anne napacaksın her annenin değişik totemleri oluyo :1:

Back