E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Öncelikle başın sağolsun dün diğer yazını okumuştum..Çok zor bir durum bende bilirim bu acıyı zamanla geçecek alışacaksın babaanneciğinin yokluğuna, sen dualarını eksik etme tüm kayıpettiklerinden..Kendini motive et babacığına destek çık inşallah en kısa zamanda atlatırsınız acınızı Rabbim sabır versin..Bende dua ettim babaannen ve deden için..
Sevdiğin genç açısından çok şanslısın sana destek olması ve ailene..Zor bulunur artık böyleleri..
Yüzüklerin süper çok beğendim hem iyi bir çocuk hemde zevkliymiş geleceğiniz için mutluluklar dilerim..Bir an önce toparlan ailenede yardımcı ol..
canim ölümde dogumda allahin emri bi sekilde hayat devam ediyor edecek etmek zorunda
hayirli olsun insallah babanda kendini cabik toparlar
basın saolsun canım
hrseyın hayırlısı olsun gec olsun guc olmasın babanda ısallah allahın ıznıyle toparlanır
yuzuklerde cok guzelmıs
canımm ben günlerce ağladım yedim bitirdim kendimi ve gerek msn de gerekse burda özel mesaj yoluyla dostlarım konu açta kafan dağılsın iyice mahvettin kendini dediler ve bende onların ısrarı üzerine açtım konuyu... evet belki sana doğru gelmeyebilir ama içim dışım bir herşeyi paylaştığım gibi bunuda paylaştım..ben kaç gün kendimi toparlayamadım.. derya hem telefon hemde msn yoluyla diğer dostlarımsa msn ve özel mesajyoluyla hep destek oldular toparlanam gerektiğini kafam ıbaşka şeylere vermem gerekitğini babam için bunu yapmam gerektiğini söylediler çünkü ben benden gidicektim iyice, ve bir dostum bunu gel sitede bizlerle paylaş diyince konuyu açtım bende.. nedimki senin düşüncendir saygım sonsuzdur belki doğru belki yanlış ama tamamen kendimi iyi hissetmek ve kafamın dağılması içindi herşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?