Su Hakknda Bilmediklerimiz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pati
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pati

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
6.064
0
0
Diğer

* 60 yıl ömrü olan bir insan, hayatı boyunca 50 ton su içer.

* İçme sularında yaklaşık 700 organik ve inorganik madde belirlenmiştir.

50 ton suyun vücudumuzda bıraktığı tortu ve yan etkiler zaman içinde,kansere,sakat doğumlara, nörolojik hastalıklara ve diğer birçok rahatsızlığa sebep olabilir

* Vücudumuzun 4/3’ü su’dur.60 kiloluk bir insanın 40 kilosu su’dur.

Ne içiyorsak O’yuz.

* Her gün 2-3 lt. su içmek başta KOLON ve KAN KANSERİ olmak üzere birçok hastalık riskini azaltır. Gece yarısı açlığını giderir. Sırt ve adale ağrılarını azaltır. Gündüz yorgunluğunu önler. Böbreklerin normal fonksiyonlarını yerine getirmesini sağlar.

* Ortalama 4 kişilik bir aile,ihtiyacı olan içme suyu için yılda ortalama

900 ytl, 10 yılda 9.000 ytl öder.

* Bekleyen sular bayatlar, 13-20 saatte 1 trilyon bakteri - mikrooganizma üremesi gerçekleşir. Suyun ömrü en fazla 2 gündür.

* Her gün su siparişi vermek, her gün dışarıdan yemek yemekten çok farklı değildir.

* Vücudumuza gereken mineralleri sudan değil besin maddelerinden alırız.

* Bir içme suyunun ideal olabilmesi için 8 altın özelliğe sahip olması gerekir.

berrak....yumuşak... sağlıklı...ekonomik... kokusuz...taze...kaliteli...zahmetsiz

Prof. Dr. Mehmet Öz, "Sabahları uyandığımızda aç karnına mutlaka bir büyük bardak su içelim" dedi.

Amerika'da geçen yıl 'Yeni Milenyumun 10 Kalp Doktoru'ndan biri seçilen Prof. Dr. Mehmet Öz, sabahları uyandığımızda aç karnına mutlaka su içilmesi gerektiğini söyledi. Mehmet Öz, Hürriyet gazetesi yazarı Yener Süsoy'a verdiği mülakatta, orucu suyla bozmanın çok sağlıklı olduğunu dile getirdi.
Öz, "Orucu neden suyla bozduğumuzu hiç düşünmüyoruz, çünkü çok sağlıklı.
Onun için sabahları uyandığımızda aç karnına mutlaka bir büyük bardak su içelim" şeklinde konuştu. Mehmet Öz ayrıca light gıdaların kesinlikle yararlı olmadığını, çünkü içine şeker konduğunu söyleyerek, "1 gram yağda 9 kalori var.
1 gram şekerde 4 kalori var. Sözde yağı çıkmış ama, yerine şeker konmuş" dedi.

patim paylasımın ıcın ck tskkkopuyorumnanaktan

su içmek iyi hoşta,ben hiç içmiyorum nası olucak:bbo:
su ihtiyacımı meşrubatlardan gideriyorum..keşke suyu sevseydim:çok üzgünüm:

bi yerde okumuştum knka bi adam hayatı boyunca su içmemş :))
susaynca çay içiyomuş kaydirigubbakcemile3 aynı sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…