Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktora gittim bilmiyor :) anlattım anlattım yüzüme bön bön baktı normal dedi :) ama normal değil onu biliyorumİlginç ilk defa duydum doktoruna danissan daha iyi
Acaba önceki gün ilişkiden kalan meni vs olabilir midoktora gittim bilmiyor :) anlattım anlattım yüzüme bön bön baktı normal dedi :) ama normal değil onu biliyorum
yok değil. adetim bittikten 1 hafta sonra başlayıp bikaç gün bebek beziyle gezme durumuna geliyorum :) bu günler geçtikten sonra normal kuru hale geçiyor.Acaba önceki gün ilişkiden kalan meni vs olabilir mi
Peki maydanoz suyu limonlu su gibi içecekler tüketiyor musunuz. Ben limonlu su içince çok oluyordu enfeksiyona çok yatkınım o sebeple söküyordu sanırımyok değil. adetim bittikten 1 hafta sonra başlayıp bikaç gün bebek beziyle gezme durumuna geliyorum :) bu günler geçtikten sonra normal kuru hale geçiyor.
çok tüketmiyorum. yani bu durum sanırım bebek olmasını da etkiliyor diye düşünüyorum çünkü baya yıkama oluyo o dönem. ben de bilemedim nedeniniPeki maydanoz suyu limonlu su gibi içecekler tüketiyor musunuz. Ben limonlu su içince çok oluyordu enfeksiyona çok yatkınım o sebeple söküyordu sanırım
Gebelik planında yapılan testler var onlar da sorun yoksa bence engel olmazçok tüketmiyorum. yani bu durum sanırım bebek olmasını da etkiliyor diye düşünüyorum çünkü baya yıkama oluyo o dönem. ben de bilemedim nedenini
tüplerde sorun var iltihaptan dolayı şişme varmış sanırım ondan. yani doktor bununla ilgili bişey de demedi ama ben ondan dolayı olduğunu düşünüyorumGebelik planında yapılan testler var onlar da sorun yoksa bence engel olmaz
kimse de bişey yazmıyor normal deyin içim rahat etsin bariKız güldürdün beni valla normaldir o zaman
Olabilir hsg çektirmek çözüm olur mu acaba ya da sanırım önce antibiyotik ve fitil tedavisi de görmeniz gerekebilir . Bence doktorunuzu değiştirintüplerde sorun var iltihaptan dolayı şişme varmış sanırım ondan. yani doktor bununla ilgili bişey de demedi ama ben ondan dolayı olduğunu düşünüyorum
Normalkimse de bişey yazmıyor normal deyin içim rahat etsin bari
çok teşekkürler önerleriniz içinOlabilir hsg çektirmek çözüm olur mu acaba ya da sanırım önce antibiyotik ve fitil tedavisi de görmeniz gerekebilir . Bence doktorunuzu değiştirin
Ben ilk kez hamileliğimde denk geldim bu duruma sanırım bizde normalmiş siz de neden oluyor bilemedim.çok teşekkürler önerleriniz için
Tüplerinizde falan bir sorun yok değil miBendede oluyor gayet normal bence de hatta bazen iç çamaşırım ıpıslak oluyor ama renksiz kokusuz sıvı olarak geliyor gayet nırmal