Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende submukoz miyom var.gecen ay kanamam.hic durmadi...iyi guzel temizlendim..dunden beri akinti var saniyorum.bi bakiyorum.sanki yikanmis o derece islaklik..ilk defa oldum.bole..miyomdan sebeb gidicem insallah .umarim kotu bir seyin belirtisi degildir...peki doktor ne dedi sizeaynı şey bende hiç olmazdı ilk kez geçen ay oldu 23 günüm geçti doktora gittim prolaktinim yüksek çıktı hormonlarım dengesizmiş bir de pko olduğumu öğrendim bunun sebebi içlerinden hangisi bilmiyorum bir de akıntı var deyip fitil verdi doktor genel bir muayeneye gittim ben doktora gitmekte fayda var yani![]()
Merhaba bende submukoz miyom cikti.gecen ay kanamam durmadi..iki gundur su gibi gekiyo.sanki yikanmis gibi camasirim..ilk defa oldu..size ne dedi doktor pekiDuzenli kontrollerime gidiyorum. En son bir sey yoktu. Yeniden gitmeyi dusunuyorum bu akintidan dolayi
Adetin 2 3 veya 4. günü verdiği testleri yaptırıp gidicem ona göre tedaviye başlıycazMerhaba bende submukoz miyom var.gecen ay kanamam.hic durmadi...iyi guzel temizlendim..dunden beri akinti var saniyorum.bi bakiyorum.sanki yikanmis o derece islaklik..ilk defa oldum.bole..miyomdan sebeb gidicem insallah .umarim kotu bir seyin belirtisi degildir...peki doktor ne dedi size
Insallah iyi olursunuz...neyin nesi anlayamadim..anlamadan kaciriyormuyum ne .Adetin 2 3 veya 4. günü verdiği testleri yaptırıp gidicem ona göre tedaviye başlıycaz
Biz ne desek boş tabi en iyisini doktorlar söyler umarım normal bir şeydirInsallah iyi olursunuz...neyin nesi anlayamadim..anlamadan kaciriyormuyum ne ..ama kokudan anlarim.su gibi geliyo kackez camasr degistrdm.
Umarim yledir siz de yasadiginiz icin merak ettim..pazartesi gidecegim miyom icin ve de bu durumu paylasim bakalim..ahh kadinlar her bi sey cikiyor bizdeB
Biz ne desek boş tabi en iyisini doktorlar söyler umarım normal bir şeydir![]()
Hayırlısı olsun inşallah Allah kötü şeyler vermesinUmarim yledir siz de yasadiginiz icin merak ettim..pazartesi gidecegim miyom icin ve de bu durumu paylasim bakalim..ahh kadinlar her bi sey cikiyor bizde![]()
Aminn rabbim acil.sifalar versin ..hakikaten zor isler bende pinpirikli biriyim...miyom oldugunu ogrendim ogreneli onunla ugrasiyrm mav etti benk..acik ameliyattan korkttum kapali olabilcem mi bakalim...bunaldim iyice ..aynen bende cok takiuorumHayırlısı olsun inşallah Allah kötü şeyler vermesinkadınlık ağırmış gerçekten evlenince anladım ben de bazen kaldıramadığım oluyor kolum kaşındı acaba neyim var diye pimpirikli birisini oldum çıktım boşvermeyi akışına bırakmayı beceremedim
![]()
Allah sabır versin canım şifa versin çabuk zamanda her şey yoluna girer inşallahAminn rabbim acil.sifalar versin ..hakikaten zor isler bende pinpirikli biriyim...miyom oldugunu ogrendim ogreneli onunla ugrasiyrm mav etti benk..acik ameliyattan korkttum kapali olabilcem mi bakalim...bunaldim iyice ..aynen bende cok takiuorum![]()
Merhaba koku yok acikcasi..akinti gelir gibi geliyor bi bakiyorum sanki yikanmis camasir islak..hic bole olmazdi dun bugun geliyor saatim kaldimKotu koku var mi? Boyle bayatlamis balik gibi falan?
Cok tesekkur ederim canim.ilgin icin sagolsin..bende submukoz miyom var 3 2 3 cm..doktor acik amleiyt dedi korkttum..kapali icin pazartesi doktora gidecem bakalim.samsundym.tip fakultesind handan celik..miyomdan sebeb mi. Neyin nesi bilemedim...Bakteriyel vajinit olsa koku olur genellikle diye biliyorum. Enfeksiyon dışı bişi herhalde tatlım. Cok geçmiş olsun. İyi bir kadın doğumcu öğrenirsem paylaşacağım seninle.