• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık su gibi akıntı...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kasabakizii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
220
127
33
32
İyi geceler herkese :)
Adetime 4 gün var. Ve ilk kez bu kadar yoğun su gibi şeffaf kokusuz akıntı yaşıyorum. Saatte günlük ped değiştiriyorum o derece. Başına gelen arkadaşlar varsa yazabilir mi acabaa neden kaynaklanıyor olabilir?
teşekkür ederim :)

Hamilelik ihtimali olabilir. Benim adet döneminden önce kahverengi lekeleme başlardı hamile kaldığım ay beyaz akıntı olunca şüphelenmiştim. Kimisinde adet öncesinde de olurmuş daha önce yasamiyorduysaniz test yapın derim. Belki bebiş ordadır:)

Akıntı kokuluysa enfeksiyon da olabilir. Ama gebelik şüpheniz varsa olabilir. Akıntı adet öncesi devam ediyor çünkü gebelikte

kokusuz, şeffaf akıntı. İnşallah bebiş vardır. İlk kez başıma geldi böyle bir şey. Çünkü adetime az kala hep kupkuru olurum. Teşekkür ederim cevaplarınız için @ozdemircan S Shr19

İyi geceler herkese :)
Adetime 4 gün var. Ve ilk kez bu kadar yoğun su gibi şeffaf kokusuz akıntı yaşıyorum. Saatte günlük ped değiştiriyorum o derece. Başına gelen arkadaşlar varsa yazabilir mi acabaa neden kaynaklanıyor olabilir?
teşekkür ederim :)
Merhaba gebe kaldınız mı aynı sorun bendede var

Back
X