Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba.ben 29 haftalik gebeyim yani 7. ayin içndeyim..arkadaşlar iç çamaşirimda nemlenme oluyor.daha doğrusu su gibi bişi geliyor.yaklaşik 5-6 damla kadar oluyor..ama bu durumu günde bi kaç kez yaşiyorum..sizinde böyle oldu mu?su gibi bir akinti geldi mi?
canım bilenler çıkacaktır ama iyice araştır derim ben. normal de olabilir, ters giden bir şeyler de olabilir.
allah korusun bu amniyon sıvısı olmasın, biyerde okumuştum, keseden sızıntı şeklinde amniyon sıvısı gelebiliyormuş.
bence beklemeyin ve en geç yarın doktora görünün.
merhaba.ben 29 haftalik gebeyim yani 7. ayin içndeyim..arkadaşlar iç çamaşirimda nemlenme oluyor.daha doğrusu su gibi bişi geliyor.yaklaşik 5-6 damla kadar oluyor..ama bu durumu günde bi kaç kez yaşiyorum..sizinde böyle oldu mu?su gibi bir akinti geldi mi?
aynı benimide su gibi akıntı ve acayip iğrenç bi kokusu war ölü balık gibibende acaba bebeğin suyumu dye düşünüyodum kuruyunca kireç gibi oluyor tabaa oluşturuyor artık günlük pedler de tahrişl ettiği için atleti parçaladım onu koyuyorum yoksa baş edemedim hele kokusu ayrı bi bela ama benim akıntım gerçeten çok fazla ve su gibi akıyor hissediyorum bugun kontrole gitmiştim dr suyun normal bi sıkıntı yok dedi
akıntıya çare yok fitil kullandım ama geçmedi malesef katlancam
![]()
mrb yarn gıdecem doktora ıns suyum normale donmustur acık pembe seklınde kanamam oldu leke olarak oldu baskada olmadı snra sulu akıntım benım ıc camasrıma gecnce kuruyr kırec gıbı tabaka bırakıyr baska olmuyr yanı ıns bebegım saglıklıdır bılemıyorum nedenı sız kac haftalıksınız ?canım leke yada kan geldiyse bu hayra alamet değil o gelen sıvıyı anca hastanede turnusol kapıdı ile bakarlar sen bence bi doktora görün çünkü kanamaya iyi değil diyolar benim akıntımın rengi sarı arada koyu bir sarı oluyo ama acayip pis kokuyo ama hiç kan yada lekelenme olmadı dünde kontrolde dr herşey normal dedi ama senin gözükmen gerek bence
aynı benimide su gibi akıntı ve acayip iğrenç bi kokusu war ölü balık gibibende acaba bebeğin suyumu dye düşünüyodum kuruyunca kireç gibi oluyor tabaa oluşturuyor artık günlük pedler de tahrişl ettiği için atleti parçaladım onu koyuyorum yoksa baş edemedim hele kokusu ayrı bi bela ama benim akıntım gerçeten çok fazla ve su gibi akıyor hissediyorum bugun kontrole gitmiştim dr suyun normal bi sıkıntı yok dedi
akıntıya çare yok fitil kullandım ama geçmedi malesef katlancam
![]()
ewet canm normal dedi hatta suyu iyi felan dedi hamilelikte akntı normalden fazla oluyomuş ama benimki bi acayip galiba sabretmem gerek doğurana kadar![]()
Aay iyi bari sewindim bebeğin suyu akmadığına o zaman bol bol dinlen canım sürekli uzanmaya çalış yapçak bişey yok peki bu akıntı neden bu şekilmiş tabaka kireç gibi çokçabunu sordun mu
Bende de sulu ve beyaz tortu seklinde akıntı oluyor arkadaşım. Kuruyunca da bazen leke kalıyor. Bazen sırf su gibi ıslatıyor bi avuç kilodumu. Bazen de akıntıyla karışık ıslaklık oluyor. Eskiden pek önemsemezdim fakat artık erken doğum haftalarındayım içimi bi korku sandı. Sana normal demiş doktor. Alt muayenesi yaparak baktı dimi? Çok korkuyorum ya bebeğin kesesinden su sızıyorsa? Bir hafta var daha doktor randevuma..