- 28 Mart 2009
- 92
- 0
- 41
- Konu Sahibi teacher3510
arkadaşlar doğumun belirtisinden bir tanesi su gelmesi diyorlar ama benim merak ettiğim ne kadar geliyor yani anlaşılması kolay mı yoksa az azmı geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hafif pembe rengi ve biraz kan pıhtılar gibi bir şey görünyor,zaten suyu gelince doğum çok çabuk oluyor:CüvCüv:,ben ikinci doğum su geldi ve bacaklarım kendi kendine açılmıştı,dr sıkın ıkınma bebeğin kafası gözüktü demişkaydirigubbakcemile3,ve ondan bir kaç dk sonra bebeğim kucaktayıdıopuyorumnanaktan,önemli olan dr dediklerine uymak ve boşuna ıkınmamaka.s,zaradan başka birşey olmaz boşuna kendini yıpratırsınızyerimseniben,dr dediği anda ıkının,herkeze çabuk ve kolay doğumlar dilerim arkadaşlar,zaten bebeşleri gördüğnüz ilk anda zaman duracak:asigim:,o mücize sizin ve bunca zaman karnında taşıdığnız bucürü göreceksınızopuyorumnanaktan,o kadar özel ki bu an:asigim:,ben ikisinde de hüngür hüngür ağladım:gitme:,onu sizin kucağına verdiğnde o sizi kokusunu tanıyacak ve susacakopuyorumnanaktan,siz onun tüm dünya olacaksınız o da sizin..a.s.
sağol canım:1hug:,o an mutluluk gözyaşları olacakopuyorumnanaktan,yine herkeze çabucak bebişlere kavuşmasını dilerima.s.ay ne güzel anlatmışsın ben ağlamaya her an hazırım zaten:)
canım,ben nasıl benim olduğnu anlatim(2 kez normal doğum yaptım,ikisinin biraz fark var,ilkinde pembe lekeyi çamaşirimda gördüm,suyum gelmedi,dr suyun akıtmasını sağladı,ikinci ise su kendi geldi ama doğumhanede,ikiside suyum geldikten hemen sonra bebişlerime kavuştum)sabah 5 uyandım adet sancı gibi hafif bir sancim vardı,ben saate bakıp not yazdım,bir saat sonra aynı şekilde yine hafif ve kısa sürede bir kaç saniye oldu,yine not yazdım,üçüncü kez olduğnda ben eşime dedimki ben doğum yapıcam,bu sanci yarım saate düştüğü anda yavaş yavaş toparlanıp dr gideceyizkaydirigubbakcemile,10dk ya 1 düştüğünde ben hastanenin holdeydim dr merhabalaşıyordum,sanci odasında alındım orda gerekli kontrol ve prosedurlar uygulandıyerimseniben,3 dk ya 1 sancim geldiğinde beni doğumhaneye aldılar midemi temizledilerkaydirigubbakcemile3,ben ayakta durmak biraz istedim daha rahat ettiyim için(herkezde farklı) o anda bir sıcak hissetim bacaklarda:kedi:,hiç tuvalet yaptığna benzemıyor,siz ne olduğnu bile anlamıyorsunuz,aşağı baktımda bacaklarım ıslaktı ve ümit bey sıkın ıkınma dedi,hemen yatırıp ıkınmak istediği anda bana tamam de ve bir derin nefes alıp tüm gücü ile ıkın,sonra dr bitti dedi kafası çıktı sıkın ıkınma dedi:lepi:,ve bitti benim oğlan ümit beyin izerine çişi yapıyordusırnaşık şey,vay bıcır vay dedi ümit bey,bebeği odaya kontrol etmek için dr gelince bebek çişinı yaptı de unutmasüprizzzzz,tamam dedim,sonar lokal anestezi uygulandı,hiç bir şey hissetmedim,beni toparladılar ve odaya götürdüler,bir kaç dk sonra bebeğide getirdiler o da ben kucağına alınmadan önce cak cak bağırıyordu,ben aldığmda hemen sustuopuyorumnanaktan,o kadar korkmayın,bebeğin herşeye değer..opuyorumnanaktan(not:ben hastaneye 16,30 vardım,ve sadece 18,50 dayanabilir sancim oldu,daha önce pek hafifti,ondan sonra 19,50 beni doğumhaneye aldılar ve20,05 bebeiğm kucaktayıdıopuyorumnanaktan)su geldiği zaman sancı oluyormu çok merak ediyorumm....erken geldiği zamanda sancı hissediliyormu...
arkadaşlar doğumun belirtisinden bir tanesi su gelmesi diyorlar ama benim merak ettiğim ne kadar geliyor yani anlaşılması kolay mı yoksa az azmı geliyor.
canım,ben nasıl benim olduğnu anlatim(2 kez normal doğum yaptım,ikisinin biraz fark var,ilkinde pembe lekeyi çamaşirimda gördüm,suyum gelmedi,dr suyun akıtmasını sağladı,ikinci ise su kendi geldi ama doğumhanede,ikiside suyum geldikten hemen sonra bebişlerime kavuştum)sabah 5 uyandım adet sancı gibi hafif bir sancim vardı,ben saate bakıp not yazdım,bir saat sonra aynı şekilde yine hafif ve kısa sürede bir kaç saniye oldu,yine not yazdım,üçüncü kez olduğnda ben eşime dedimki ben doğum yapıcam,bu sanci yarım saate düştüğü anda yavaş yavaş toparlanıp dr gideceyizkaydirigubbakcemile,10dk ya 1 düştüğünde ben hastanenin holdeydim dr merhabalaşıyordum,sanci odasında alındım orda gerekli kontrol ve prosedurlar uygulandıyerimseniben,3 dk ya 1 sancim geldiğinde beni doğumhaneye aldılar midemi temizledilerkaydirigubbakcemile3,ben ayakta durmak biraz istedim daha rahat ettiyim için(herkezde farklı) o anda bir sıcak hissetim bacaklarda:kedi:,hiç tuvalet yaptığna benzemıyor,siz ne olduğnu bile anlamıyorsunuz,aşağı baktımda bacaklarım ıslaktı ve ümit bey sıkın ıkınma dedi,hemen yatırıp ıkınmak istediği anda bana tamam de ve bir derin nefes alıp tüm gücü ile ıkın,sonra dr bitti dedi kafası çıktı sıkın ıkınma dedi:lepi:,ve bitti benim oğlan ümit beyin izerine çişi yapıyordusırnaşık şey,vay bıcır vay dedi ümit bey,bebeği odaya kontrol etmek için dr gelince bebek çişinı yaptı de unutmasüprizzzzz,tamam dedim,sonar lokal anestezi uygulandı,hiç bir şey hissetmedim,beni toparladılar ve odaya götürdüler,bir kaç dk sonra bebeğide getirdiler o da ben kucağına alınmadan önce cak cak bağırıyordu,ben aldığmda hemen sustuopuyorumnanaktan,o kadar korkmayın,bebeğin herşeye değer..opuyorumnanaktan(not:ben hastaneye 16,30 vardım,ve sadece 18,50 dayanabilir sancim oldu,daha önce pek hafifti,ondan sonra 19,50 beni doğumhaneye aldılar ve20,05 bebeiğm kucaktayıdıopuyorumnanaktan)