Zaten bu Dr şarın son dk golleri meşhurAradim konuştum doktoru normal akıntı bebeğin hareketleri normalse sıkıntı yok dedi. Ama haftaya perşembeye kadar yokmuş burda. Bu sefer de alternatif hastane ve doktor arayışına soktu beni son hafta olacak iş mi
Zaten bu Dr şarın son dk golleri meşhur
Acele et canım yaYa hiç sorma, aynı hastanede başka bir doktor var ama bana 7 haftalık hamileyken acile gittiğimde hamile olduğunu nerden çıkardın sen bebek falan yok nurda şeklinde konuşup gönderdi çok sınır oldum evde doğurur yine gitmem ona. Mecbur başka hastane bakcam şimdi.
Neden üzülüyorsun ki bebeğine kavuşucaksın ne güzel , Allah saglıklı kolay dogum nasip etsin inş önemli olan bebeğinin ve senin sağlığınKızlar şimdi hastaneden geldim. Doktorum telefonda normal dedi ama akıntının 4. günü olunca panik oldum ve başka bir hastanenin aciline gittim. Bebeğin suyu bitmiş 4 cm su kalmış doğuma kadar mümkün değil idare etmez dedi doktor. Kafası 10 cmmiş. Kilosu 4000 gr. Bu zamana kadar yapılmayan çatı muayenesini de yaptı doktor ve zaten çatı darmış normal doğum da olsa bebek iri olduğundan doğmazmış. Sonuç 1 saat sonra 38+3 günlükken sezeryanla alıyorlar bebeğimi. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :S
Canım sevin yavruna kavuşuyorsun hemde bayram süprizi . İnilh sağlıkla kucağına Al. Benimde akıntım çok şuan benide stres aldıKızlar şimdi hastaneden geldim. Doktorum telefonda normal dedi ama akıntının 4. günü olunca panik oldum ve başka bir hastanenin aciline gittim. Bebeğin suyu bitmiş 4 cm su kalmış doğuma kadar mümkün değil idare etmez dedi doktor. Kafası 10 cmmiş. Kilosu 4000 gr. Bu zamana kadar yapılmayan çatı muayenesini de yaptı doktor ve zaten çatı darmış normal doğum da olsa bebek iri olduğundan doğmazmış. Sonuç 1 saat sonra 38+3 günlükken sezeryanla alıyorlar bebeğimi. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :S
Hadi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin , darısı bizlere olsun inşÇok şükür geldi bebiş. Hem de bayramın ilk dakikalarında. Evimize çifte bayram getirdi. Hastaneden de doktordan da çok memnun kaldık. Boşuna stres olmuşum. Şu an agrım var illaki ama bebise bakınca, dokununca hepsi geçiyor. Sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlarınız olsun insallah.
Canım sevin yavruna kavuşuyorsun hemde bayram süprizi . İnilh sağlıkla kucağına Al. Benimde akıntım çok şuan benide stres aldı
Hadi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin , darısı bizlere olsun inş