Merhaba kızlar. Gelinlik seçimi yapmam gerekli ağustosta evleneceğim kısmetse ama hiç bir bilgim yok. Tek bildiğim çok kabarık ve taşlı güpurlu olmayan sade bir gelinlik istediğim. Duvağın ise rahibe modeli olması. Pierre cardin den üç model beğendim. Sizce hangisi güzel. Fikrinizi paylaşır mısınız.
merhaba,
1.resim kabarık model prenses model diye geçiyor o baya bii kabarık oluyor.
2.ve 3. model A kesim görünüyor aslında fiziğine göre secmelisin bence gelinlikçilerden destek alabilirsin
ben 2. yi beğendim. ben de 2 haftadır gelinlik bakıyorum benim modelim belliydi diktirecek güvenebileceğim bir yer arıyordum
bugün çok uyguna buldum çok şükür :)
darısı senin başına inşallah cok stres olmuştum ben :)
1.ve 2.model güzel birbirlerine benziyorlar resimlerden anladığım kadarıyla tabi yakından incelemek gerek üzerinizde görmek gerek içiniz sever inşallah
Gelinlikleri denemeye başlayınca bütün fikirlerin en baştan değisebilir :) Aslında prenses, kabarık model en güzeli yani 1 numara gayet güzel pierre cardinden bakmışsn, çoğu modeli falan Aysira'da var, bak pierre cardinin sitesinin hemen altında aysira shop yazıyor.. oradan hem gelinlik modellerine hem de fiyatlarina bakabilirsin tatlim.