• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Su geçirmez saç boyası ???

merve_emel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
293
0
46
Ankara
kızlar kardesim ingilterede.bu boyayı tavsiye etmiş oradaki kuaför arkadaşı.bu mavi siyah gibi bişey.ama o kadar belirgin renkleri varki mesela kırmızı yada bu cosmıc blue..netten baktımda bıraz.size asıl soracağım su bunların waterproof olanıda varmış..e bunasıl kullanılırkı yani su geçirmez bi boyayı aklım almıyo..kardeşimişn dedğine göre bu boya hem saçı beslıyor hem cok dolgun gosterıyor hemde siyah üstüne sarı bile boyasan saçların sarı oluyor..ne dersiniz??
Schwarzkopf Live Colours XXL Cosmic blue netten ararsanız çıkıyor waterproofu da normal olanıda var..

arkadaşlar bu ay getirticem bu boyayı platin sarısını.kullananlardan duyduğum kadarıyla saçı çok dolgun gösteriyormuş ve alt rengin koyu bile olsa boyar boyamaz rengi tutturabiliyormussun..hiç kimsenin fikri yokmu

bu boyalardan almanyada var ama ben hic kullanmadim siyah saci sariya cevirme iside söyle canim ben schwarzkopfundu yine kullandim oda saci aciyor ama baska modeli diyim sana eger sacin boyasizsa yani ana sacinsa evet ama onun disinda turuncu oluyor ama sonra istedigin renge boyayabilirsin eger acik renk istiyorsan ve yipratma yok bu boyalarda saci.

Back