• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su Filtreli Süpergeler

zorinsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
17
0
86
Trabzon
Arkadaşlar bişey danışacaktım. Eve elektrik süpürgesi baktık bugün annemle su filtreli vardı satıcı baya övdü ama kullanışlı mı bilmiyoruz, içinizde kullanan var mı?Tavsiye edermisiniz?

canım ben arçeliğin süpürgesini aldım aslında iyi en azından daha sağlıklı özelliklede alerjisi astımı falan olanlar için çok iyi ama biraz kullanımı zahmetliakannehir
her kullanmadan sonra kovasını boşaltıp yıkaman ve kurulaman gerekiyo bu da zaman alıyo
2. gün aynı suyu tekrar kullanırım dersen evi çok kötü bir koku sarıyor:sinifsinif: yani her kullanımda mutlaka kova suyu değiştirilmeli ve temizlenmeli
bu nedenle ben evi süpüreceğim zaman çok üşeniyorummafoldumben

Hımm her süpürmeden sonra temizlemek lazım diyosun yani, bi söylim bakim anneme ne diycek çok saol cnm

benimde cleanmax marka temizlik robotu denilen süpürgem var.
evet her kullanımdan sonra yıkamak gerek.ama tek deavantajı bu.
avantajları ise;
arkadaşında dediği gibi alerjisi olanlar için çok güzel,
diğer elektirik süpürgeleri tozu dışarı çıkarıyor ve her taraf toz oluyor,bunlarda böyle birşey yok;
bir kere yorulmuyorsun çünkü toz ytmuyorsun;
suyun içine parfüm katınca ev mis gibi kokuyor;
toz torbası alma gibi bir lüksün olmuyor.
benim süpürgemin başka avantajları da var.
istersen internetten araştırabilirsin.
su filtreli süpürgeyi tavsiye ederim canım.

bizde de var bundan
her defasında su dök boşalt temizle
off çok zor iş :delphin:
ama annem uğraşıo işte

benimde cleanmax marka temizlik robotu denilen süpürgem var.
evet her kullanımdan sonra yıkamak gerek.ama tek deavantajı bu.
avantajları ise;
arkadaşında dediği gibi alerjisi olanlar için çok güzel,
diğer elektirik süpürgeleri tozu dışarı çıkarıyor ve her taraf toz oluyor,bunlarda böyle birşey yok;
bir kere yorulmuyorsun çünkü toz ytmuyorsun;
suyun içine parfüm katınca ev mis gibi kokuyor;
toz torbası alma gibi bir lüksün olmuyor.
benim süpürgemin başka avantajları da var.
istersen internetten araştırabilirsin.
su filtreli süpürgeyi tavsiye ederim canım.

bu saydığınız avantajların hepsi hepa filtreli süpürgelerde de var üstelik dezavantajsız olarak!
açıkcası su filtrelinin bir tek o dezavantajı bile almamam için yeterli sabeptir her ihtiyacım olduğunda hemen süpürebilmeliyim ben o yüzden hem hepz filtreli hem de kendi küçük ama toz haznesi büyük olan bir süpürgeyi tercih ettim çok da memnunum şutarafagitti

arkadaşım anneniz kaç yaşında bilmiyorum ama o yaştan sonra böyle zahmetli şeylere hgiç gerek yok bence diye düşünüyorum :olmaz:

Back