Malesef yaptığım hiçbirseyde fayda göremedim çok araştırdım fazla bir kilom yok kısa surede hedefe ulaşmak istiyorum hiç mutlu değilim diyetisyene gidemem durumum yok malesef iradem de zayıf bunu denemek istedim kendimi zorlamicam sonuçta aç da kalmicam deneyen ve başaran insan sayısı fazlasöylediğiniz yöntem çok çok sağlıksız. sağlığınızdan kıymetli değil ya. neden bir diyetisyenden yardım almıyorsunuz
Benim de 5-6 kilo vermem lazim((((((Gerçekten kilosundan memnun olmayan arkadaşlarla bir grup kurabiliriz instagramdanda hesap açtım numara vermek istemeyenler için ordan iletişime gecebilirimm
Su diyetini cok dusundum. Ama cok zor bence hele hele yemegi benim gibi seven birisi icin ve yemedigi zaman bas agrilari baslayan birisi icin(((Gerçekten kilosundan memnun olmayan arkadaşlarla bir grup kurabiliriz instagramdanda hesap açtım numara vermek istemeyenler için ordan iletişime gecebilirimm
Ayy benimde 6 7 kg vermem lazim aralikli oruc basliyorum sonra cozutuyorumBenim de 5-6 kilo vermem lazim((((((
Gunde 2 kere besleniyorum.Ayy benimde 6 7 kg vermem lazim aralikli oruc basliyorum sonra cozutuyorum
Aksine calisinca kolay oluyor ise cunki insanin kafasi karisiyor)))Bence çalışan birinin yapması çok zor. Kafam çalışmaz benim işte heralde
Ben açken odaklanamıyorum işte evde istediğim kadar aç kalayım bir şey olmaz :)Aksine calisinca kolay oluyor ise cunki insanin kafasi karisiyor)))
Ne guzel))Ben açken odaklanamıyorum işte evde istediğim kadar aç kalayım bir şey olmaz :)
O da oluyor doğru. Sanırım genel olarak yemek seviyomuşumNe guzel))
Bende evdeyken can skntisindan biseyler yiyesim geliyor
Aynen bende aksam cay yani seyler mahvediyor beni yoksa gece yemelerim yok hicGunde 2 kere besleniyorum.
Sabah ve akşam öğünlerim arasında mutlaka 4 saatlik bosluk birakiyorum ve en gec yemegimi max 6da yapiyorum. Sadece aksam cayla biseyler biskivu falan da atirstirmazsam super olur( onlari yemedigim zaman gobegim düz oluyor ve boyle metodla 2 kilo zayiflaya bilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?