• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su diyeti

kmslduru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
9
1
1
24
Merhaba yaşım 24 160 boyunda 64 kiloyum su diyetini çok araştırdım ama sadece suyla değil kahvalti harici bişey yemeden sadece su içerek kilo verebileceğine inanıyorum hedefim 55 bugün baslicam benim gibi yapmak isteyen başarmak isteyen arkadaşlarım mutlaka vardır grup kuralım birlikte basaralim hatta watsap grubu bile acabiliriz destek bekliyorum yada yapanlardan varsa eğer yardımcı olmalarını umuyorum

Sadece 2 hafta uygulamayı düşünüyorum oruclara kadar sonrasında zaten vücut alışmış olacak ve oruclarimizda zorlanmicaz insallah

söylediğiniz yöntem çok çok sağlıksız. sağlığınızdan kıymetli değil ya. neden bir diyetisyenden yardım almıyorsunuz

Gerçekten kilosundan memnun olmayan arkadaşlarla bir grup kurabiliriz instagramdanda hesap açtım numara vermek istemeyenler için ordan iletişime gecebilirimm

söylediğiniz yöntem çok çok sağlıksız. sağlığınızdan kıymetli değil ya. neden bir diyetisyenden yardım almıyorsunuz
Malesef yaptığım hiçbirseyde fayda göremedim çok araştırdım fazla bir kilom yok kısa surede hedefe ulaşmak istiyorum hiç mutlu değilim diyetisyene gidemem durumum yok malesef iradem de zayıf bunu denemek istedim kendimi zorlamicam sonuçta aç da kalmicam deneyen ve başaran insan sayısı fazla

Gerçekten kilosundan memnun olmayan arkadaşlarla bir grup kurabiliriz instagramdanda hesap açtım numara vermek istemeyenler için ordan iletişime gecebilirimm
Su diyetini cok dusundum. Ama cok zor bence hele hele yemegi benim gibi seven birisi icin ve yemedigi zaman bas agrilari baslayan birisi icin(((

Bence çalışan birinin yapması çok zor. Kafam çalışmaz benim işte heralde

Ayy benimde 6 7 kg vermem lazim aralikli oruc basliyorum sonra cozutuyorum😒
Gunde 2 kere besleniyorum.
Sabah ve akşam öğünlerim arasında mutlaka 4 saatlik bosluk birakiyorum ve en gec yemegimi max 6da yapiyorum. Sadece aksam cayla biseyler biskivu falan da atirstirmazsam super olur( onlari yemedigim zaman gobegim düz oluyor ve boyle metodla 2 kilo zayiflaya bilmisim

Gunde 2 kere besleniyorum.
Sabah ve akşam öğünlerim arasında mutlaka 4 saatlik bosluk birakiyorum ve en gec yemegimi max 6da yapiyorum. Sadece aksam cayla biseyler biskivu falan da atirstirmazsam super olur( onlari yemedigim zaman gobegim düz oluyor ve boyle metodla 2 kilo zayiflaya bilmisim
Aynen bende aksam cay yani seyler mahvediyor beni yoksa gece yemelerim yok hic

Back