Su Diyeti 💙

Leylniy

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
13
8
Tam başlamak için karar aldığım ama aldığım gün hamile olduğumu öğrendiğim ☺️ ve artık bebeğimin sütten kesilmesiyle tekrar başlamak istediğim Su diyeti.
Kesinlikle bilirkişi değilim öncelikle belirteyim, araştırdım ve ben böyle uygun gördüm.
Doğumdan sonra en az 5 diyetisyenle çalıştım fakat olmadı, ya kaçamak yapıyorum ya salıyorum, ya çalıştığım için listeyi hazırlama vaktim olmuyor vs derken olmadı. Ve beni herşeyden zorunlu kesicek su diyeti yapmaya karar verdim. Hem liste yok, hem sağlıklı olduğuna ve bir çok hastalığa şifa olduğuna dair bilimsel açıklamaları ve sonuçları var, hemde bir kaç günü aştıktan sonra istesenizde bir şey yiyemiyorsunuz bu detaya giricem ☺️

Sağlıkçıyım fakat dediğim gibi bilir kişi değilim, alanım değil.
Şuan için 7 günlük planladım ve bugün başlıyorum.
Bir çok çeşit su diyeti var ama ben sadece su içtiğim (çay, kahve ve soda da dahil ) ve başka hiçbir şey yemediğim su diyetini seçtim.
Ve bir kaç gün sonra sadece su içilmiş bir mideye şak diye patates kızartması sokamassınız, yani bir dilim pasta yiyim diyemessiniz o mide detoxu sonrası ilk önce hafif besinlerle diyeti sonlandırabiliriz. Çorba, yoğurt vs ardın yavaşça katıya geçilebilir.
Lavmanda başırsakların boş olması açısından önemli, sonuçta kaç gündür katı bir şey girmeyen vücutta kabızlık olabilir, boşaltım sağlanmayabilir ve bağırsakların içinde kalan tortular sizin sağlığınıza zarar verebilir (zehirleyebilir vs)
Okuduğum yorumlarda bir çok kişi memnun açıkcası yapanlardan olumsuz bir şey sezmedim sadece dayanamayıp bırakanlar olmuş onun dışında reglim düzene girdi, haşimatoma iyi geldi, ağrılarım gitti vs yorumlarını çok okudum dediğim gibi ben inandım ☺️
Ve sadece su motivasyonu sağlamak çok zor inanın o yüzden motive olmak amacıyla günlük buraya düşüncelerimi yazmayı planlıyorum 🌸 Sizinde etrafınızda şahit olduğunuz ya da eklemek istediğiniz bilgiler varsa duymayı çok isterim.

X