Su damlam

alkim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
582
5
118
60
çok mutluyum kızım üniversiteli oldu rabbim bize nasip etti herkesede nasip etsinturkbayragi

çok sagolun arkadaşlar şimdi araya ayrılık girdi özlem var onu çok özlüyorum o benim dünyam gerçi tüm anneler için dünya onların etrafında döner rabbim onu ve tüm çoçuklarımızı korusun

Gözünüz aydın,ne güzel bir mutluluk,
Rabbim çocuklarımızın emeklerinin karşılığını verir inşallah...
kızınıza başarılar diliyorum...
sevgiler...

çok teşekkür ederim inşallah mezun oldugunuda görürümrabbim herkese nasip etsin

çok mutluyum kızım üniversiteli oldu rabbim bize nasip etti herkesede nasip etsinturkbayragi

tebrik ederim alkim,Allah emeklerini boşa çıkarmasın,çocuklarımıza okuma,bizlerede okutma kolaylığı versin rabbim

amin arkadaşlar mutlulugumu paylaştıgınız için sizleredr teşşekkür ederim hepimizin çoçuklarımıza ait tüm hayırlı dualar kabul olsun

hepiniz çok sagolun mutlulugumu paylaşdıgınız için inşallah mezun oldugunuda burdan duyuracagım arkadaşlar

nan patlak kafa bi tek seninmi evladın gidiyor, ne ağlayıp duruyorsun allaın sulugözü :mymeka:

ayy kıyamam ben sana canım arkadaşım bidenecik komşum :teselli:,
efsane duymasın :1closedeyes:,
canım, çiçeğin inşallah hayırlısıyla okuyup bitirecek okulunu , bizde onunla gurur duyacağız .Allah ona ve okuyan tüm evlatlarımıza zihin açıklığı başarılar nasip etsin..
herşey onlar için , sende artık toparlan dünyanın en güzel biyoloji öğretmeninin annesi olacaksın..
öpüyorum seni hemde en kocamanından a.s.

eh sergü ben sana sorarım senin gülünde gitsin ben seni ğörecegim efsane derdine yansın üç tane ama rabbim sizede göstersin bunlar güzel ayrılık dört sene sonra mezun olup gelince hep unutulur ama biliyorsun o benim dünyamdı sende benim gibisin gülüne düşkünsün ben sende kendimi görüyorum efsane çok farklı onuda yaşayıp görecegiz tatlı komşum benim

canım bence hiç ağlama sevin ne güzel evladın meslek sahibi olacak benim oğlumda kızımda ünüversitedeler ben 2 yıldan bu yana eşimle ikimiziz evde yanlazız hiç ağlamadım eyer onlar kazanmayaydı ağlardım ve üzülürdüm hayırlısıyla tüm evlatların bitirip mezun olmalarını diliyorum rabimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…