• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Su dalgası (Yardım)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saçların çabuk şekil alan cinstense bence bir gün önceden yaptır ya da kendin de yapabilirsin spreye gerek olmaz hem saç biraz bekleyince maşa söndüğünden daha doğal duruyor ben hep geceden yaparım ki yatarken de dağılır saç daha doğal duruyor :) eğer kolay şekil almıyorsa ve spreye de gerek varsa ince değil kalın maşa yaptır düğün saçı gibi çok yapılmış durmaz saçın soğuyunca da el parmaklarını bir kaç kere geçir saçından böylece kalıp gibi durmaz dalgalar

saçların çabuk şekil alan cinstense bence bir gün önceden yaptır ya da kendin de yapabilirsin spreye gerek olmaz hem saç biraz bekleyince maşa söndüğünden daha doğal duruyor ben hep geceden yaparım ki yatarken de dağılır saç daha doğal duruyor :) eğer kolay şekil almıyorsa ve spreye de gerek varsa ince değil kalın maşa yaptır düğün saçı gibi çok yapılmış durmaz saçın soğuyunca da el parmaklarını bir kaç kere geçir saçından böylece kalıp gibi durmaz dalgalar

Hmm çok sağol canım. Bigudi nasıl olur sence ? Ya kendim yapamam çok beceriksizim o konuda heryerimi yakıyorum :D

ben hiç bigudi yapmadım daha önce çevremde de yapan görmedim ama video izlemiştim bi kaç tane ordan gördüğüm kadarıyla bigudinin dalgası maşa gibi düzgün olmuyor yani çok kıvırcık gibi ve karışık gibi oluyor ben pek sevmemiştim görüntüsünü hem o daha uğraştırıcı bence dikkatlice maşa yap sen yaptıkça elin alışır ben de başlarda zorlanıyordum ama şimdi 15 20 dk gibi bi sürede bütün saçımı yapıyorum diğer dediklerimi de yaparsan hem bigudiden daha şekilli hem de daha doğal durur

Back