Arkadaşlar ben geçen gün su dalgası yaptırdım.Kuaförde şekil verdiklerinde daha belirgindi kıvırcık olduğu.Yani bukleler daha belirgindi.Ama evde yaptığımda bişeyler eksik kalıyo ? Köpük kullanıyorum jöle saçı çok döktüğü için acaba ondan mı ? Ya da sürekli fön makinesiyle kurutmak şart mı ? kendi halinde kurusa olmuyo mu ? Zaten kullanılan ilaç yıpratıyormuş saçı..bi de fönle yıpratmak istemiyorum.Bilen biri yardımcı olabilir mi ?
okuyup geçmeyin lütfen arkadaşlar..okula gitmeden bi çözüm bulmam lazım.çok şekilsiz duruyo şu an saçlarım.ben şekil vermesi kolay olsun düzleştirmekle uğraşmayayım diye su dalgası yaptırmıştım
benim de şu anda durum tamamen aynı
ama benim saçımı dökmüyo köpük
kuaförde hem vigo kullandıkları için hem de jöle kullandıkları için bariz daha kıvırcıktı
vigoyla kurutmayı dene bi
benim de şu anda durum tamamen aynı
ama benim saçımı dökmüyo köpük
kuaförde hem vigo kullandıkları için hem de jöle kullandıkları için bariz daha kıvırcıktı
vigoyla kurutmayı dene bi
evet sanırım sorun bu dün aksam kurutmadan köpükledim.16 lira verip köpük aldım kız çok iyi belirginleştiriyo falan demişti ama hiç köpük kullanmamışım gibi oldu.anlamadım gitti.iyi bi marka önerebilcek biri varsa sevinirim.öğrenci hali fönüm küçüktü.yarın gidip vigolu alacağım :) artık öyle kullanırım..
bende aynı durumdayım.daha 1 hafta oldu yaptıralı ama şimdiden saldı kendini.bide 6 ay daynır diyodu kuaför.değil 6 ay 1 ay fln dayansa yeter bana diyorum.gidip kuaförün saçını başını yolmak geliyo içimden.bi dünya köpük sürüyorum sabahları ancak ozaman saçlarım dalgalı oluyo.resmen zorluyorum.ben hiç su dalgası yaptırmadan öncede bukadar köpük jöle falan sürsem yine ancak bukadar kıvırcık olurdu.ben taftın köpüğünü kullanıyorum.
bende aynı durumdayım.daha 1 hafta oldu yaptıralı ama şimdiden saldı kendini.bide 6 ay daynır diyodu kuaför.değil 6 ay 1 ay fln dayansa yeter bana diyorum.gidip kuaförün saçını başını yolmak geliyo içimden.bi dünya köpük sürüyorum sabahları ancak ozaman saçlarım dalgalı oluyo.resmen zorluyorum.ben hiç su dalgası yaptırmadan öncede bukadar köpük jöle falan sürsem yine ancak bukadar kıvırcık olurdu.ben taftın köpüğünü kullanıyorum.
geçtim su dalgasından artık ! saçımı o kadar döktü ki anlatamam.. artık ne şekillendirici ne fön..hiçbirini kullanmıyorum , forumda geçen bi iki saç bakım maskesi falan var.çabuk uzaması için falan.onları kullanıyorumm.bir an önce uzasın da kestireyim diye..bi daha da yaparsam neyim ya