Saç Kesim Şekilleri Su dalgasi yaptiranlar buraya..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Kizlar saclarim dalgali ve uzun süreden beri o dalgalarin üzerine su dalgasi yaptirmayi düsünüyorum. Dalgalar daha belirgin olsun istiyorum. Yalniz simdiye kadar su dalgasi yaptiran kimseyle karsilasmadim. Internetten resimde bulamadim acikcasi, genelde hep ünlülerin saclarinin fotolari var. Su dalgasi yaptirmis olan arkadaslar sizlerden rica etsem saclarinizin permali hallerini buraya ekleyebilirmisiniz? Birde sac tipiniz nasildi daha önce bunuda yazarsaniz sevinirim. Simdiden tesekkürler.

ben yaptırdım çok güzel oldu bnm düz sayılırdı ama pırasa gibi değildi.

Ben bır ara nıyetlendım su dalgası yaptıracaktım. kuafor e gıttım. tamam yaparım dedı. sarmaya basladı kucuk bıgudılerle. su dalgası ıcın daha kalın bıgudı gerekmıyor mu dıye sordum bı hafta sonra acılır genıs dalgalı olur dedı. bısı dıyemedım. saclarımı acınca bonus a dondum.cok pısman olmustum aglamamak ıcın zor tuttum kendımı.:gitme: bıde bı hafta pıs pıs koktu. resmen su dalgası yerıne perma yapmıs. gogsume kadar uzun gur saclarım vardı.mafoldumben şimdi onlardan eser yok. cok dokuldu saclarım.kendıne gelsın dıye herseyı denıyorum..
sonradan ogrendım kı su dalgasını her yer yapamıyormus. farklı bır sarılıs seklı ve malzemesı varmıs. o zamanlar 18 yasındaydım. arastırmadan bızım mahalledekı kuafor e yaptırmıstım. sana tavsıyem ıyıce arastır oyle yap. bazı kuaforler adam akıllı bızde malzemesı yok yapamayız dıyo. bazılarıda para kazanmak ıcın senı bonus a cevırıp gonderıyo. Dıkkatlı ol canım.. sevgılerle

aynen katılıyorum.
bende yıllar önce su dalgası yaptırayım dedim.kuaföre çok da tembih ettim ama bonus gibi olmuştum sempatiksalakcinni
hemde saçlarım çok döküldü.1-2 hafta sonra en kısa olacak şkeilde saçlarımı kestirmek zorunda kaldım.
aman dikkat!!

bende belirgin bukleler istiyorum hiç memnun olan yokmu altta oriyel yoksa dökülmez dediler bilmiyorum lütfen yaptıran varsa paylaşırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…