Saç Rengi ve Saç Boyama su dalgası-boya

Magrrur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2008
23
0
86
34
İstanbul
kafamçokkarıştııkızlar yardımcı olursanız sevnirim ben yaklşık 25 gün önce su dalgsı yaptırdım baya yıprndı malesef saçım kestidm o yüzden ama yinede tam geçmedi yıpranmış hali şimdi su dalgasının ilcından saçımn rengi açıldı 3 renk var kafmda önceden de boya oldudndan siyaha boyyıp hepsini kaptmak istyrum ama hangi boya saçıma zarar vermez kendi alacağım yada kuaförde organic die bi boya ile boyuyr bitksel zarar vermez dio ama aynı kufr su dalgsndan öncede bi zarar olmaz dedi vedurum ortada o yüzden güvenemyrumya uzun oldu baya ama yardımcı olun lütfen bana bi fikir vern arkadşlar?

merhaba opuyorumnanaktan

vallahi organik boya benim bildigim (tönung almanca) kalici boya degil. bir kac hafta icinde akacaktir. zaten dalga yapmissin yipranmis saclarin normal sürdügün boya bile hafif akar bence. ama cok kötü durumdaysa sacrengi normal boya at bence vee her yikamada bool bool bakim yap ihmal etme fazla fön saci yipratacak style yollari kullanma derim hihoyyyt

canım ilgilendğin için çok teşkkür edrim ben siyah a boyamk istyrm hepsi aynı renk olsun die siyahda akar mı ki bi de bitksel boya yıpratır mı çok oldum farkındayım ama

bitkisel boya yipratmas saci dikkat et ki boya iki ayri sivi karisimi olmasin. (boya ve oxidatsion)
bitkisel boya yazili ürünler oluyo ama ici iki ayri karismili olunca normal boya seklini aliyo.. aldatmaca anliycan.
siyah yapiyorsan bitkisel boya da aksa siyah oldugu icin pek belli olmaz. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…