şu cümleden bişey anlayan var mı ? sunum için yardım

eflova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
9
2
arkadaşlar maliye 4. sınıfım ve sunum yapmam lazım sağolsn hocamız kendisi bizim konumuzu belirledi ve daha ne araştırcaz daha tam onu bile anlamadık. yani hangi başlıklar üzerine araştırma yapmalıyız google bile yetersiz kaldı acaba yardımcı olabilir misizni ?
konu: türkiyedeki sosyal harcamaların siyasi etkisi

biz de sık sık sunum ve proje yapıyoruz. google öylece yazarsan zaten hiç bir şey çıkmıyor. kelime kelime bile araştırabilirsin. mesela önce sosyal harcama nedir gibi başlayabilirsin. sonra türkiyedeki sosyal harcamalardan bahsedebilirsin. bunun ekonomiye etkilerini daha sonra siyasi ilişkilerine değinebilirsin. iktisadi açıdan önem taşıdığı için çok geniş şeyler yazman gerek akademik şeyler hazırlıyorsun sonuçta. ben kendi sunumlarımda röportaj falan yapıyordum insanlarla mesela. anket hazırlıyordum. belge buluyordum örnek. bir de kitaplardan çok işini görürsün.

çok saol canımm bizde aynen böldük konuyu ama nasıl siyasiye bağlıcaz anlamadık

aklıma hükümetlerin seçim öncesi yaptıkları makarna kömür yardımları falan geldi. Ama bu çok genişletilebilir bir konu.

Sosyal harcamalar bi hükümet politikası aracı olarak kullanıldığı için çok siyasi etkileri olan bi olay.sunumun nerdeyse tamamını sosyal harcamaları açıklamaya ayırıp en son siyasi araç olarak kullanılmasına bağlcksnz kolay gelsn

Sosyal harcamaların, bir partinin veya siyasi görüşün lütfu olmadığını, sosyal devletin bir gereği ve anayasal bir koşul olduğunu da belirtirsen sanırım mezun olamazsın. O yüzden bu konuya hiç girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…