Çocuk Hastalıkları Su çiçeği ...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

xoxzlemle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
160
2
96
38
Kahramanmaraş
mrb arkadaşlar kaynımın oğlu su çiçeği çıkarıyo benimde 6 aylık kızım var.. kesinlikle ona dokunmasına izin vermiyorum.. 1 yaşından önce aşıda yapılmılmıyormuş.. çok korkuyorum acaba kızıma bulaşırmı.. lütfen yardım edin bişeyler deyin 1 yaşından küçüklerde çıkarırmı yada bulaşmışmıdırsenağlama çok korkuyorumm

Merhaba,benim de kızım çıkardı birkaç ay önce.Şehir dışından görüncem gelmişti.Kızı ertesi gün su çiçeği çıkardı.Bende çok korkmuştum bulaşır mı diye.Tam 2 hafta sonra benim kızım da çıkardı.Zaten 15 gün kuluçka dönemi oluyormuş.Bulaşsa bile hemen çıkmıyormuş.Hastalanmadan 3 gün öncesiyle,hastalandıktan sonraki 3 gün tehlikeli diye biliyorum ben.Yanlış da olabilir tabi.
Dokunmayı bırak,aynı ortamda ki havayı solumakla bile geçiyormuş.En bulaşıcı hastalık zaten su çiçeği.Ama herkes çıkaracak diye bişey yok.Ben 26 yaşındayım ve hala çıkarmadım.Kızımdan bana bulaşır sandım ama bulaşmadı.Belkide belli belirsiz çıkarmışımdır.Kızımda da çok az çıktı.Yüzünde 4-5 tane vardı,bacaklarında,kollarında çıkmadı mesela.Bulaşsada korkma.ınşallah çok hafif geçirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…