- 15 Eylül 2016
- 13
- -8
- 86
- Konu Sahibi HasiminPirayesi
-
Bunu duymaya okadar ihtiyacım var ki çok dertlendirdim kendimi çok küçük kıyamıyorum nazarda çok oluyo iz kalırsa çok üzülücem ki benim yüzümde var tam anlımın ortasında hiç rahatsızda olmuyorum ama işte çocuk olunca konuGeçmiş olsun allah şifa versin ayrıca kızınız çok tatlı maşallah allah bağışlasın erkek kardeşim bebekken kızamık geçirmişti çok ağır geçirdi yüzü baya kötü olmuştu ama sadece çok minik bir iz kaldı tamamen iyileşiyor merak etmeyin.
İnşallah kalmazMaşallah bebişe çok tatlıBen çocukluk dönemimdeydim su çiçeği olduğumda o yüzden net hatırlıyorum. Yüzümde çok fazla vardı ama hiç iz kalmadı. Merak etmeyin kalmaz inşallah.
Küçükken bendede çıkmıştı hatırluyorum hatta geçmicek diye çok korkuyodum ama geçti bi kaç aya iz kalmadı kaşıttırmayın yeterkş10aylık kızım daha aşısını olamadan su çiçeği oldu ve çok ağır geçiriyor bi hafta oldu yaraları artık kabuk tutmaya başladı ama duştan sonra kabuklar yumuşadı ve kremlerken düştü altıda hep çukur çukur iz kalırmı doktorun verdigi kremleri kullanıyorum ama çokta korkuyorum çünkü çok fazla yüzünde
Çocuk olunca malesef pireyi deve yapıyoruz ama hiç merak etmeyin iyileşiyor çok nazara geliyorsada bol bol okuyun maşallah Allah nazarlardan saklasın inşallah prensesi.Bunu duymaya okadar ihtiyacım var ki çok dertlendirdim kendimi çok küçük kıyamıyorum nazarda çok oluyo iz kalırsa çok üzülücem ki benim yüzümde var tam anlımın ortasında hiç rahatsızda olmuyorum ama işte çocuk olunca konu
Merak etmeyin geçiyor ama uzun zaman alıyor 3ay gibi derin izler sadece kaşimasin tırnaklarını kısa kesin kremlerini sürün geçmiş olsun10aylık kızım daha aşısını olamadan su çiçeği oldu ve çok ağır geçiriyor bi hafta oldu yaraları artık kabuk tutmaya başladı ama duştan sonra kabuklar yumuşadı ve kremlerken düştü altıda hep çukur çukur iz kalırmı doktorun verdigi kremleri kullanıyorum ama çokta korkuyorum çünkü çok fazla yüzünde
Kremleri sürekli sürüyorum tek yapabildigim o zatenMerak etmeyin geçiyor ama uzun zaman alıyor 3ay gibi derin izler sadece kaşimasin tırnaklarını kısa kesin kremlerini sürün geçmiş olsun
Kuzum benim :) Rabbim acil şifalar versin. İleride geçiyor bol bol kremini sürün. Benim yanağımda çok küçük bir tane su çiçeği izi var, şimdiye kadar hiç saklama gereği duymadım hatta imzam oldu10aylık kızım daha aşısını olamadan su çiçeği oldu ve çok ağır geçiriyor bi hafta oldu yaraları artık kabuk tutmaya başladı ama duştan sonra kabuklar yumuşadı ve kremlerken düştü altıda hep çukur çukur iz kalırmı doktorun verdigi kremleri kullanıyorum ama çokta korkuyorum çünkü çok fazla yüzünde
Yara kabuğunu koparırsa iz kalıyor maalesef. Ben de su çiçeği olmuştum. 2 izim var10aylık kızım daha aşısını olamadan su çiçeği oldu ve çok ağır geçiriyor bi hafta oldu yaraları artık kabuk tutmaya başladı ama duştan sonra kabuklar yumuşadı ve kremlerken düştü altıda hep çukur çukur iz kalırmı doktorun verdigi kremleri kullanıyorum ama çokta korkuyorum çünkü çok fazla yüzünde
İnşallah geçerBen lise doneminde gecirdim, hic dokunmadigim halde dusta kabuklarin dustugu yerlerin izi kaldi yuzumde. Sizin kızınız daha bebek oldugu icin zamanla geçeceğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?