• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su çiçegi hastalığı

PLNLTF

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
136
6
643
İstanbul
Kızım su çiçegi oldu
bilgi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim
simdiden tesekkürler arkadaşlar

çok geçmiş olsun canım.bu konuda bi bilgim yok. aşı yaptırmışmıydın kızına.

bebekken asi yapiliyor 2 ,4 ,6 aylarda bizim burda
su cicegine baska özel birsey gerekmiyor.bir damla veriyor doktor fenistil birde su ciceklerinin üzerine kirec gibi crem veriyor o sürülüyor.
evde baska coocuk varsa tan 10 sonra onda basliyor.
benim ablamin kizin baskasindan kapmis ve ilk hafta kulucka zamani icinde yasiyor bize geldiler birsey bildikleri yok benim oglan 3 yasindaydi nefesten ona gecmis.sonra bir hafta sonrasi ablam su ciicgei oldu kiz dedi.2 gün sonra baktim oglumun basi dolmus doktora götürdüm su cicegi dedi.10 oldu 2 yasindaki kizimda cikti ikinci cocuklar daha agir geciriyor.yolmasin dikkat edin iz kaliyor yüzündekileri.

feyza sen aşı yaptırmışmıydın? bende 20 gün önce yaptırdım kızım 16 aylık olmaz diye ümidediyorum.

bebekken asi yapiliyor 2 ,4 ,6 aylarda bizim burda
su cicegine baska özel birsey gerekmiyor.bir damla veriyor doktor fenistil birde su ciceklerinin üzerine kirec gibi crem veriyor o sürülüyor.
evde baska coocuk varsa tan 10 sonra onda basliyor.
benim ablamin kizin baskasindan kapmis ve ilk hafta kulucka zamani icinde yasiyor bize geldiler birsey bildikleri yok benim oglan 3 yasindaydi nefesten ona gecmis.sonra bir hafta sonrasi ablam su ciicgei oldu kiz dedi.2 gün sonra baktim oglumun basi dolmus doktora götürdüm su cicegi dedi.10 oldu 2 yasindaki kizimda cikti ikinci cocuklar daha agir geciriyor.yolmasin dikkat edin iz kaliyor yüzündekileri.

sanırımsam bizede başkasından geçti çünkü çok seviyor çocukları öpmeyi sarılmayı
Rabbim saglık versin bütün yavrularımıza çok teşekkür ederim canım

Back